XBLOG logo @2x

ΟΤΕ: Προσφορά ηλεκτρονικών υπολογιστών σε σχολεία

Desktop Computer

Την προσφορά ηλεκτρονικών υπολογιστών σε φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και σχολεία συνεχίζει ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας «Σχέση Ευθύνης», πρωτοβουλία η οποία μετράει τέσσερα χρόνια τώρα. Με τη δράση αυτή, ο ΟΤΕ ενισχύει την εκπαιδευτική διαδικασία με τον εξοπλισμό σχολικών αιθουσών και εργαστηρίων πληροφορικής.

Παράλληλα, φέρνει κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη, όπως αλλόγλωσσοι μαθητές από οικογένειες μεταναστών και πολιτικών προσφύγων, γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας σε υποβαθμισμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, σε επαφή με την Κοινωνία της Πληροφορίας και τις ευαισθητοποιεί σε περιβαλλοντικά θέματα.

Συγκεκριμένα, 109 ηλεκτρονικοί υπολογιστές συγκεντρώθηκαν από τις υπηρεσίες του ΟΤΕ πανελλαδικά, συντηρήθηκαν και αναβαθμίστηκαν στα εργαστήρια του ΟΤΕ και προσφέρθηκαν και φέτος σε φορείς, που εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος επαναδιάθεσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, ο ΟΤΕ έχει διαθέσει Η/Υ σε περισσότερους από 100 φορείς, ανταποκρινόμενος στη συντριπτική πλειοψηφία των αιτημάτων που δέχθηκε. Ουσιαστική παραμένει και η συμβολή των εργαστηρίων του ΟΤΕ, όπου οι Η/Υ συντηρήθηκαν και συσκευάστηκαν και αυτή τη χρονιά.

Φέτος, για πρώτη φορά, στο πρόγραμμα συμμετείχαν ενεργά και οι τηλεπικοινωνιακές περιφέρειες του ΟΤΕ σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο, οι οποίες και διέθεσαν τους Η/Υ σε φορείς απ΄όλη την Ελλάδα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.