XBLOG logo @2x

Οι Groove Armada στην Αθήνα

Groove Armada live in AthensH πολυαναμενόμενη εμφάνιση των αγαπημένων του ελληνικού κοινού Groove Armada, με την πολυμελή τους μπάντα και το οπτικοακουστικό θέαμα που θα προσφέρουν, είναι πλέον γεγονός. O χώρος που θα φιλοξενηθεί η συναυλία τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2007 είναι το θέατρο του Λυκαβηττού, όπου έχουν διεξαχθεί μερικές από τις πιο σημαντικές συναυλίες που έχουν διοργανωθεί στη χώρα μας, ενώ την παραγωγή της συναυλίας έχει αναλάβει η Vertigo Productions.

Οι Groove Armada είναι από τα πιο αναγνωρισμένα και αγαπημένα συγκροτήματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής από κοινό και κριτικούς. Έχουν πουλήσει πάνω από 3.000.000 δίσκους παγκόσμια. Με τη φετινή παγκόσμια περιoδεία τους, γιορτάζουν 10 χρόνια παρουσίας στη δημιουργία ποιοτικής μουσικής. Έχουν εξαιρετικά hits, όπως τα “Μy friend”, “Superstyling”, “I see you babe”, “At the river”, “Madder”, “Purple Haze” κλπ. Έχουν βραβευτεί σαν καλύτερη live μπάντα από το περιοδικό Muzik, είναι nominated για Grammy Award και έχουν πάρει βραβείο για το album τους “Vertigo” από το Ministry of Sound Magazine. Έχουν εμφανιστεί στα μεγαλύτερα παγκόσμια μουσικά festival, όπως Glastonbury, Homelands, Reading, Exit και V Festival και φέτος θα είναι οι headliners του Creamfields Festival!

Η Madonna και ο Elton John είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους φίλους και fans της μουσικής των Groove Armada. To remix του Fatboy Slim στο τραγούδι τους “I see you babe” έγινε international hit και τώρα είναι all time dance classic. Τραγούδια τους έχουν χρησιμοποιηθεί σε κλασσικές ταινίες όπως το “Collateral” , “Lara Croft – Tomb Raider”, τηλεοπτικές σειρές όπως το “Lost” και παιχνίδια όπως το “Rayman”, καθώς επίσης και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις των Renault και Mercedes Benz. Τέλος το νέο τους album θα κυκλοφορήσει τον Μάιο 2007 από τη Sony BMG με guest συμμετοχές από Candi Staton, Angie Stone, The Rakes κλπ.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.