Οι βιαστές να μη βγαίνουν από τη φυλακή ποτέ

Zemanta Related Posts Thumbnail

Διάβασα πριν από λίγο στο news.antenna.gr για την υπόθεση του βιασμού ενός εννιάχρονου κοριτσιού από έναν 45χρονο στα Εξάρχεια. Η εννιάχρονη γυρνούσε από το σχολείο, όταν ο 45χρονος την πλησίασε και, προσποιούμενος ότι είναι αστυνομικός, την οδήγησε στο σπίτι, όπου τη βίασε και έπειτα την κλείδωσε στην τουαλέτα.

Ο 45χρονος εντοπίστηκε και προφυλακίστηκε, ενώ και στο παρελθόν είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για παρόμοιες πράξεις.

Γι΄ αυτό, όταν βλέπω τέτοιες πράξεις, βιασμούς ανήλικων κοριτσιών κλπ η γνώμη μου είναι αυτά τα άτομα να μπαίνουν στη φυλακή για όλη τους τη ζωή! Ακούγεται σκληρό, το ξέρω, αλλά για δείτε και σε αυτή την περίπτωση ο συγκεκριμένος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για παρόμοια αδικήματα. Και που βγήκε από τη φυλακή; Ξανάρχισε τα ίδια. Συν ότι δε φτάνει μόνο η φυλάκιση, αλλά επιβάλλεται νομίζω η παρακολούθηση και από ειδικούς, όπως ψυχολόγους κλπ.

Update: Τώρα είδα ότι έχει γράψει και ο Titanas στο pestaola.gr για το ίδιο συμβάν, αλλά και για ακόμα ένα, τον βιασμό 30χρονης γυναίκας από αλλοδαπούς που την πέτυχαν όταν εκείνη έβγαινε από κέντρο διασκέδασης και την οδήγησαν σε υπόγειο διαμέρισμα όπου τη βίασαν.

[photo via]

Κατηγορίες
Ελλάδα

Ιδρυτής και συντάκτης του XBLOG.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ