XBLOG logo @2x

Οι αλλαγές που φέρνει το FroYo update στο HTC Desire

Διαθέσιμη προς λήψη είναι πλέον η ενημερωμένη έκδοση Android 2.2 (FroYo) για το HTC Desire. Η ενημερωμένη έκδοση περιέχει μερικές ειδικές βελτιώσεις που αφορούν στο HTC Sense, εκτός από τα συνολικά αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά.

Αναλυτικότερα, το HTC Desire προσφέρει τη δυνατότητα λήψης βίντεο HD στα 720p, τις εφαρμογές “HTC Caller ID” και “Κοινή χρήση εφαρμογών”, καθώς και ένα νέο πολύγλωσσο πληκτρολόγιο. Επιπλέον, η ενημερωμένη έκδοση HTC Sync επιτρέπει στους χρήστες του HTC Desire να συγχρονίσουν τη μουσική τους με το iTunes.

Οι χρήστες του HTC Desire θα ενημερωθούν αυτόματα για το νέο λογισμικό εφόσον έχουν επιλέξει, μέσα από το σχετικό μενού, τον “Προγραμματισμένο έλεγχο”.

Η έκδοση 2.2 δεν διαγράφει τα περιεχόμενα που υπάρχουν αποθηκευμένα ήδη στη συσκευή, ωστόσο λόγω του μεγέθους του αρχείου της αναβάθμισης, προτείνεται η λήψη της να γίνει μέσω σύνδεσης σε δίκτυο Wi-Fi, για να αποφευχθούν τυχόν χρεώσεις δεδομένων μέσα από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Τον Ιούνιο που μας πέρασε είχα ένα HTC Desire στη διάθεσή μου για αρκετές ημέρες, δείτε το hands on video που ακολουθεί!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.