XBLOG logo @2x

Οι αγώνες του Champions League στο Cosmote my view

Cosmote my view με αγώνες Uefa Champions League

Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τους αγώνες της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης Uefa Champions League που μεταδίδονται από το Mega και στο κινητό τους τηλέφωνο, προσφέρει αποκλειστικά στους πελάτες της η Cosmote. Η υπηρεσία Mobile TV του Cosmote my view εμπλουτίζεται και από την Τρίτη 18 Αυγούστου προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο των αγώνων Uefa Champions League που μεταδίδονται από το Mega.

Συγκεκριμένα:

  • Ζωντανή αναμετάδοση αγώνων: Μέσα από  την υπηρεσία “Live TV” (ημερήσια χρέωση 1,60€ για όλα τα κανάλια του Live TV) και το Mega θα αναμεταδίδεται ζωντανά και σε αποκλειστικότητα ο αγώνας της Τρίτης.
  • Τα σημαντικότερα στιγμιότυπα των αγώνων: Το site “Uefa Champions League Videos (Mega)” (ημερήσια χρέωση 1,20€ για όλα τα videos) θα παρέχει σε αποκλειστικότητα περιεχόμενο (Video On Demand μέσω τεχνολογίας video streaming) από τον αγώνα της Τρίτης, αλλά και σχετικό αρχειακό υλικό.
  • Πριν την έναρξη του αγώνα: Οι συνδρομητές της Cosmote θα έχουν στη διάθεσή τους την προεπισκόπηση αγώνα.
  • Κατά τη διάρκεια του αγώνα: Θα υπάρχουν οι κατηγορίες Goals με τα γκολ του αγώνα), Penalty Miss – Red Cards (που θα περιλαμβάνει τα «χαμένα» πέναλτι και τις κόκκινες κάρτες) και Προηγούμενοι Αγώνες (αρχείο).
  • Μετά τον αγώνα: Θα προστίθεται και η επισκόπηση του παιχνιδιού, με τις σημαντικότερες φάσεις των αναμετρήσεων.

Για ακόμη μία φορά οι συνδρομητές της εταιρίας μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά από το 3G κινητό τους τις αναμετρήσεις των ομάδων από τα play offs του Uefa Champions League και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και συγκλονιστικές φάσεις.

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 19%.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.