XBLOG logo @2x

Οθόνη για Gamers: LG W2363V

Δεν διαθέτεις παιχνιδομηχανή (PS3 κλπ) και θέλεις μια οθόνη 23 ιντσών για να απολαμβάνεις λίγες ή πολλές ώρες gaming στον υπολογιστή; Η νέα οθόνη της LG απευθύνεται σε gamers με υψηλές απαιτήσεις! Πρόκειται για την LG W2363V, η οποία διαθέτει πάνελ ευρείας απεικόνισης Full HD 23″, με ανάλυση 1920 x 1080p και διατίθεται στα καταστήματα στην τιμή των 249 ευρώ περίπου (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Thru Mode, για ταχύτητα στα γραφικά

Η νέα αυτή οθόνη διαθέτει ενσωματωμένη την τεχνολογία “Thru Mode”, με την οποία εξαλείφονται οι καθυστερήσεις στο «φόρτωμα» των γραφικών, προσδίδοντας περισσότερο ρεαλισμό στη δράση και την εξέλιξη των παιχνιδιών. Έτσι, οι gamers απολαμβάνουν real time δράση, χωρίς να περιμένουν την επεξεργασία των εικόνων, ενώ σε συνδυασμό με τον πολύ μικρό χρόνο απόκρισης, η LG W2363V προσφέρει μία πολύ γρήγορη gaming εμπειρία.

LG W2363VΔιακριτικός φωτισμός ανάλογα με τα εφέ

Με τη νέα πρωτότυπη λειτουργία “Tru Light”, η LG W2363V αντιδρά στα ηχητικά εφέ των παιχνιδιών και των video, παράγοντας έναν διακριτικό φωτισμό στο κάτω μέρος της οθόνης, που δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν περισσότερο τα παιχνίδια. Οι gamers μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο αντίδρασης της οθόνης, επιλέγοντας ένα από τα τέσσερα διαφορετικά επίπεδα ρύθμισης, έτσι ώστε o φωτισμός να ενεργοποιείται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Βελτιωμένη ακουστική εμπειρία

Παράλληλα, με τη λειτουργία SRS TruSurround HD, η νέα οθόνη της LG εξισορροπεί τις απότομες διαβαθμίσεις του ήχου που παρατηρούνται συνήθως στα games και στα video, προσφέροντας βελτιωμένη ακουστική εμπειρία. Οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από επιλογές ήχου, όπως η ρύθμιση των μπάσων και η σαφήνεια των διαλόγων, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να βελτιώνουν τα φωνητικά και την ευκρίνεια του ήχου.

Συμβατή με νέες και παλαιότερες συσκευές

Η νέα LG W2363V μπορεί να συνδεθεί με High Definition Blu-Ray players, DVD και κονσόλες νέας γενιάς, ενώ διαθέτει συμβατότητα και υποστήριξη για παλαιότερες συσκευές, όπως για παράδειγμα το πρώτο Xbox και το Playstation 2. Τέλος η οθόνη υποστηρίζει την τεχνολογία Picture-In-Picture (PIP), μέσω της οποίας είναι εφικτή η προβολή δύο εικόνων στην οθόνη. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή για άλλες εργασίες σε διαφορετικό παράθυρο, ενώ βλέπουν video ή παίζουν παιχνίδια την ίδια στιγμή.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.