XBLOG logo @2x

Οδηγοί προγραμμάτων για Pocket PC στο pda.noob.gr

pda.noob.gr

Χθες το noob.gr εγκαινίασε τη λειτουργία του pda.noob.gr, το οποίο δε διαφέρει σε τίποτα από τις υπάρχουσες υπηρεσίες του noob.gr, δηλαδή τους οδηγούς προγραμμάτων και την άμεση υποστήριξη χρηστών, διαφέρει όμως στο ότι απευθύνεται σε χρήστες Pocket PC με Windows Mobile.

Μέσα από το pda.noob.gr ο κάθε χρήστης θα μπορεί να βρίσκει αναλυτικούς οδηγούς, βήμα προς βήμα, για κάθε ρύθμιση, κάθε κατηγορία προγράμματος και κάθε λειτουργία που θέλει να κάνει με το Pocket PC του. Επίσης, ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα προτείνονται κάποια tricks για την ευκολότερη και πιο λειτουργική χρήση του Pocket PC.

Αυτή τη στιγμή, το pda.noob.gr αποτελείται από 25 γενικές κατηγορίες προγραμμάτων, με περισσότερους από 100 διαφορετικούς οδηγούς λειτουργίας προγραμμάτων, ρυθμίσεων και υπηρεσιών, οι οποίοι εμπλουτίζονται και αυξάνονται καθημερινά.

Κάθε οδηγός προγράμματος του pda.noob.gr, αποτελείται από τρία βασικά σημεία. Αρχικά, δίνονται οι οδηγίες για τη λήψη/αγορά του κάθε προγράμματος και την εγκατάστασή του. Στη συνέχεια αναλύονται οι αρχικές του ρυθμίσεις, οι βασικές του λειτουργίες και τέλος, δίνονται οδηγίες για τους πιο έμπειρους χρήστες, οι οποίοι θέλουν να εξαντλήσουν κάθε λειτουργία του.

Όλα αυτά με φωτογραφίες και αναλυτική επεξήγηση της κάθε κίνησης που πρέπει να γίνει. Επιπλέον, όλα τα άρθρα είναι γραμμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να απευθύνονται ακόμη και στους πιο αρχάριους χρήστες, αλλά και να μην κουράζουν τους πιο προχωρημένους.

Τέλος, το Helpdesk του noob.gr ανασχεδιάστηκε και επεκτάθηκε, ώστε να καλύπτει και τις ανάγκες του pda.noob.gr. Εκεί λοιπόν θα έχει τη δυνατότητα να απευθύνεται ο κάθε χρήστης Pocket PC που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη λειτουργία της συσκευής του ή κάποιας εφαρμογής. Τα προβλήματα και οι απορίες των χρηστών λύνονται από την ομάδα του noob.gr, καθώς και από τα τμήματα τεχνικής υποστήριξης των εταιρειών.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.