XBLOG logo @2x

Σχολή ΟΑΕΔ Ρέντη: Σπουδαστής πυροβόλησε συμμαθητή και περαστικούς και μετά αυτοπυροβολήθηκε

desks

Τέτοια περιστατικά μέχρι σήμερα τα βλέπαμε στην Αμερική… Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη. Συγκεκριμένα, στις 8:45, ένας 18χρονος σπουδαστής, Αμπχαζικής καταγωγής, ανεβαίνοντας τις σκάλες της σχολής, έβγαλε δύο όπλα και ξεκίνησε να πυροβολεί.

Από τις σφαίρες επλήγη στον θώρακα ένας 19χρονος σπουδαστής, που έτυχε να βρεθεί στον δρόμο του 18χρονου…

Στη συνέχεια, φεύγοντας από την πίσω πόρτα της σχολής, ο δράστης συνάντησε δύο περαστικούς, οι οποίοι έκπληκτοι τον είδαν με τα όπλα στα χέρια και τον ρώτησαν τι συμβαίνει. Ο 18χρονος τους πυροβόλησε, τραυματίζοντάς στους στα κάτω άκρα, ενώ μετά έστρεψε το όπλο στο πρόσωπό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Και τα τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου ο δράστης άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα, ενώ ο 19χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Φέρει τραύματα στον θώρακα, το δεξί χέρι και το δεξί πόδι, ενώ η κατάστασή του είναι σοβαρή.

Στην τσάντα του 18χρονου βρέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα σημείωμα, το οποίο έγραφε:

Είμαι εγωιστής. Θέλω να βάλω τέλος στη ζωή μου. Θα πάρα μαζί μου όποιον επιχειρήσει να με σταματήσει. Θα σας στερήσω ό,τι πιο πολύτιμο έχετε. Είμαι απογοητευμένος από όλους. Δεν έχω κανέναν σεβασμό, ούτε για τη δική σας ζωή, ούτε για τη δική μου.

[photo by dcJohn]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.