XBLOG logo @2x

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το iStorm

Την Πέμπτη που μας πέρασε στις 7 το απόγευμα άνοιξε τις πόρτες του επίσημα για το κοινό το iStorm, το κατάστημα του ομίλου της Info-Quest στο Κολωνάκι, όπου συναντάμε όλα τα προϊόντα της Apple. Το κατάστημα είναι φτιαγμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές των Apple Store της “μαμάς” εταιρίας, αν και είναι αρκετά μικρότερο σε μέγεθος από τα Apple Store.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που έσπευσε να δει το iStorm αλλά και τα προϊόντα της Apple που βρίσκονται πλέον σε αυτό, όπως τα νέα iPhone 4 (το κατάστημα έχει καλό απόθεμα απ΄ότι γνωρίζω), τους νέους iMac, τα MacBook και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα και αξεσουάρ της Apple.

Είχα την ευκαιρία να δω το iStorm απ΄τους πρώτους, μία εβδομάδα πριν το opening για το κοινό, όταν άνοιξε τις πόρτες του για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ωστόσο και την Πέμπτη που άνοιξε για το κοινό βρισκόμουν στο press event του Getitnow.gr σε εστιατόριο στο Κολωνάκι, οπότε μετά πέρασα μια βόλτα και όντως είχε πάρα πολύ κόσμο, σε σημείο να έχουν επιστρατευτεί τροχονόμοι για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Να αναφέρω επίσης ότι σε ένα μήνα περίπου θα ανοίξει το δεύτερο iStorm, που θα βρίσκεται στο εμπορικό Golden Hall, ενώ αναμένεται να ανοίξουν και άλλα καταστήματα iStorm σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Δείτε βίντεο από τα εγκαίνια του iStorm!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.