XBLOG logo @2x

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ: Αφισοκόλλησαν όλη την Αθήνα

Η Αθήνα είναι που είναι μία απέραντη τσιμεντούπολη, χωρίς το πράσινο που πρέπει να έχει και με το γκρι χρώμα να κυριαρχεί σχεδόν παντού, έρχονται και οι εκλογές να κάνουν την εικόνα της ακόμα χειρότερη… Αυτές τις μέρες όπου κι αν κοιτάξεις δεν υπάρχει περίπτωση να δεις κολώνα ή διαφημιστική πινακίδα που να μην έχει κομματική διαφήμιση! Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ γέμισαν την Αθήνα αφίσες!

Πριν από μερικές μέρες πόσταρα για την παραλιακή, όπου δεν υπάρχει διαφημιστική πινακίδα χωρίς διαφήμιση της Νέας Δημοκρατίας πάνω. Χθες το πρωί κινήθηκα στις περιοχές Συγγρού (ΦΙΞ), Καλλιθέα, Φάληρο και μετά το απόγευμα Μαρούσι, Γαλάτσι, Πατήσια. Το χάλι δεν περιγράφεται! Ακόμα και κολώνες που απέχουν 1-2 μέτρα μεταξύ τους έχουν όλες πάνω τους κομματικές αφίσες, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.

Η αλήθεια είναι ότι χθες δεν πέτυχα αφίσες της Νέας Δημοκρατίας (πέτυχα όμως πάρα πολλές διαφημίσεις σε υπερυψωμένα stand), νομίζω όμως ότι αυτή την ώρα που γράφω το post (2:25) συνεργεία θα βγάζουν τις αφίσες του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ που είχαν τις συγκεντρώσεις τους χθες και προχθές αντίστοιχα, και θα τοποθετούν τις αφίσες της ΝΔ που έχει την κεντρική της συγκέντρωση σήμερα το απόγευμα στο Πεδίο του Άρεως.

Αφίσα ΚΚΕ

Αφίσες ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ

Αφίσες ΣΥΡΙΖΑ

Αφίσα ΚΚΕ

Αφίσες ΠΑΣΟΚ

Αφίσες ΚΚΕ - ΠΑΣΟΚ

Αφίσα ΠΑΣΟΚ

Αφίσες ΣΥΡΙΖΑ

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.