XBLOG logo @2x

Νίκος Σεργιανόπουλος: Περισσότερα από 37.000 μέλη και 5.000 μηνύματα στο facebook group

Νίκος Σεργιανόπουλος Facebook Group

Μία εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της προηγούμενης Τετάρτης από την οικιακή βοηθό του, στο σπίτι του στο Παγκράτι. Ο ηθοποιός βρήκε τραγικό θάνατο μετά από 21 μαχαιριές που δέχθηκε από το δολοφόνο του, ο οποίος ακόμη αναζητείται.

Την προηγούμενη Τετάρτη έκανε την εμφάνισή του και το group “Rest In Peace: Nikos Sergianopoulos” στο Facebook, στο οποίο έγιναν μέλη μέσα σε μία εβδομάδα περισσότεροι από 37.000 φαν του άτυχου ηθοποιού, οι οποίοι έχουν αφήσει περισσότερα από 5.000 μηνύματα (wall posts) και έχουν ανεβάσει περισσότερες από 250 φωτογραφίες.

Μερικά από τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα συγκινητικά:

  • Καλό σου ταξίδι και να προσέχεις εκεί πάνω. Δες ποιοι είναι οι φίλοι σου και αυτοί που σε αγαπάνε από αυτούς που ακόμα και τώρα δείχνουν την κακία και την μικροψυχία τους. Αφήστε τον άνθρωπο να ησυχάσει, αν ήσασταν στη θέση του εσείς η κάποιος δικός σας θα προσέχατε τι λέγατε! Rest In Peace! (Χριστίνα)
  • Άγγελοι θα έρθουν να σε βρουν κι ένα τραγουδάκι θα σου πουν αφιερωμένο από έναν ξένο σε αυτούς που ξέρουν ν΄αγαπούν (Αγαθή)
  • Σε ήξερα σαν έναν πετυχημένο ηθοποιό, έναν όμορφο άνδρα, αλλά όσο περνάνε οι μέρες μου επιβεβαιώνουν αυτό που ασυναίσθητα ένιωθα ότι ήσουν ένας υπέροχος άνθρωπος. Όλοι λένε που σε ήξεραν προσωπικά πόσο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ήσουν. Εάν ήξερες πόσοι άνθρωποι σε αγαπούσαν
    ίσως να προφύλαγες τον εαυτό σου. ΜΑΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΣ. (Ρούλα)

Σύντομο βιογραφικό Νίκου Σεργιανόπουλου
Γεννήθηκε πριν από 56 χρόνια στη Δράμα. Αποφοίτησε από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Πειραματικής Σκηνής Τέχνης στη Θεσσαλονίκη. Είχε μεγάλη αγάπη στους κλασικούς θεατρικούς συγγραφείς. Πρωταγωνίστησε σε πολλά επιτυχημένα σίριαλ, όπως στο “Μοιραίο Πάθος” (ΑΝΤ1), στην “Παλίρροια”(Mega) κ.α. Το τηλεοπτικό κοινό τον λάτρεψε ως Κωνσταντίνο Μαρκορά, στο σήριαλ “Δύο Ξένοι”. Αυτή την τηλεοπτική περίοδο συμπρωταγωνιστούσε με την Ναταλία Δραγούμη στο πετυχημένο αστυνομικό θρίλερ “Η εξαφάνιση” του Alpha. (zougla.gr)

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.