XBLOG logo @2x

Νέο YouTube ρεκόρ! 35 ώρες βίντεο φορτώνονται κάθε λεπτό!

Περίπου 35 ώρες βίντεο φορτώνονται κάθε λεπτό στο YouTube, όπως ανακοίνωσε το top video sharing site, νέο ρεκόρ δηλαδή, αφού τον περασμένο Μάρτιο είχε περάσει τις 24 ώρες βίντεο κάθε λεπτό! Για να δούμε πότε θα πιάσουν το νέο στόχο που έχουν βάλει στο YouTube, να ξεπεράσουν το όριο των 48 ωρών βίντεο το λεπτό!

Δύο παράγοντες που συνετέλεσαν στο νέο αυτό ρεκόρ του YouTube με τις 35 ώρες βίντεο να φορτώνονται κάθε λεπτό, είναι σίγουρα το γεγονός ότι πρόσφατα αυξήθηκε η διάρκεια των βίντεο που ανεβάζουν οι χρήστες, από τα 10 στα 15 λεπτά, αλλά και το ότι πλέον πολύ γρήγορα και εύκολα μπορεί κανείς να ανεβάσει βίντεο στο YouTube απ΄το κινητό του, όπως γράφει μεταξύ άλλων ο Hunter Walk, Director of product management, στο επίσημο YouTube blog.

Ο Hunter Walk στο blog post του επίσης ανέφερε ότι αν τρία από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα στην Αμερική μετέδιδαν εκπομπές όλο το 24ωρο, όλη την εβδομάδα, όλο το χρόνο τα τελευταία 60 χρόνια, δεν θα έφταναν τον αριθμό των προγραμμάτων που φορτώνονται στο YouTube σε ένα μήνα!

Tip: Κάνε subscribe στο YouTube channel του XBLOG.gr, ώστε να βλέπεις πρώτος/η όλα τα νέα βίντεο που ανεβαίνουν, προτού παίξουν εδώ στο blog!

YouTube - Hours of video uploaded per minute

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.