XBLOG logo @2x

Νέο WIND Plus, πλήρως ανανεωμένο

Wind Plus

Πλήρως ανανεωμένο είναι εδώ και μερικές μέρες το WIND Plus, που μετά από 4 χρόνια λειτουργίας άλλαξε ριζικά το σχεδιασμό του. Την περασμένη Παρασκευή βρέθηκα σε μία “prive” παρουσίαση του νέου WIND Plus στα γραφεία της εταιρίας, όπου, μαζί με άλλους 4 δημοσιογράφους, είχα την ευκαιρία να δω απ΄τους πρώτους το ανανεωμένο mobile portal, όπως μας το παρουσίασε ο Παναγιώτης Σύρος, επικεφαλής της ομάδας Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας & Συσκευών του τμήματος marketing της WIND, μαζί με την ομάδα του.

Σε αυτό το post παραθέτω την επίσημη ανακοίνωση για το νέο WIND Plus, θα ακολουθήσουν ωστόσο άλλα post με screenshots και video από το νέο WIND Plus. Φεύγοντας, μετά την παρουσίαση, πήραμε και ένα Nokia N97 Mini, ευγενική προσφορά της WIND και της NOKIA Ελλάδας, προκειμένου να δοκιμάσουμε εκτενώς το ανανεωμένο WIND Plus και να σας το παρουσιάσουμε.

Facebook, Twitter, Google, Yahoo με ένα κλικ στο κινητό

Το mobile portal WIND Plus ανανεώθηκε: νέα δομή, νέα εμφάνιση, νέο περιεχόμενο με έμφαση στο mobile Internet

Νέα εμφάνιση, καινούρια δομή και πλούσιο, ανανεωμένο περιεχόμενο διαθέτει πλέον το μενού υπηρεσιών WIND Plus. Το επιτυχημένο mobile portal της WIND, αλλάζει ριζικά το σχεδιασμό του ύστερα από 4 χρόνια λειτουργίας για να γίνει ακόμα πιο εύχρηστο και πιο φιλικό προς τους χρήστες του και επικεντρώνεται στο Mobile Internet.

Μέσα από το καινούριο Look & Feel του WIND Plus οι συνδρομητές μπορούν να περιηγούνται ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα στο Internet μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο με έξυπνες λειτουργίες σε ένα νέο δυναμικό περιβάλλον με πλούσιο περιεχόμενο και με μοναδικές εφαρμογές.

Με ένα «κλικ» οι χρήστες του WIND Plus έχουν πρόσβαση στον κόσμο του Internet, στα πιο δημοφιλή site όπως Facebook, Twitter, Google, Yahoo, e-bay και στις πιο hot community Υπηρεσίες: Mobile Social, AirG, και 50 ακόμη διεθνή και ελληνικά sites για ψυχαγωγία, ενημέρωση και social networking.

Στην Homepage του WIND Plus υπάρχει μόνιμα η επιλογή “You Share!” προτείνοντας τα καλύτερα Mobile Internet sites καθώς και οι επιλογές  “Go to URL”, “My Browsing History” και η αναζήτηση στο Google.

To “styling” του WIND Plus ανατέθηκε στο διεθνές σχεδιαστικό γραφείο Fjord στο Βερολίνο, το οποίο εξειδικεύεται σε mobile portals. Η Fjord δημιούργησε ένα νέο εικαστικό περιβάλλον WIND Plus, πιο καθαρό, απλό και πιο κοντά στο Internet. Παράλληλα, η ομάδα Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας & Συσκευών στο τμήμα marketing της WIND άλλαξε τη δομή και εμπλούτισε το περιεχόμενο του WIND Plus ώστε να γίνει ακόμη πιο ελκυστικό στους χρήστες του.

Το νέο WIND Plus είναι χωρισμένο σε 5 θεματικές ενότητες: Homepage, Internet, Music, Fun και Community. Η κάθε θεματική ενότητα χαρακτηρίζεται από ένα συγκεκριμένο χρώμα και περιλαμβάνει πλούσιο, έγκυρο και up-to-date περιεχόμενο και ποικίλες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Στο νέο WIND Plus γίνεται κυριολεκτικά συνωστισμός καλλιτεχνών, αθλητών, τραγουδιών, ειδήσεων, video, παιχνιδιών, social media:

Ό,τι τελευταίο κυκλοφορεί στην μουσική βιομηχανία! Ο Gummy Bear με το “Θα΄μαι καλό παιδί”, οι επιτυχίες της Lady Gaga, αλλά και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια για εναρμονιστεί το κινητό σας με το κλίμα των ημερών. Τα γκολ της Superleague, τα καλάθια του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ, προτάσεις για το Στοίχημα, αποκλειστικές υπηρεσίες όπως ο κόσμος του Ολυμπιακού στο μπάσκετ και η υπηρεσία Music Non Stop στη μουσική, τα νέα της οικονομίας, της πολιτικής, της κοινωνίας και οι… καυτές ειδήσεις από τον κόσμο του θεάματος. Όποιος επιθυμεί να προκαλέσει την τύχη του μπορεί να παίξει “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος”, ενώ όσοι παθιάζονται για τα παιχνίδια γενικότερα δε θα απογοητευτούν από τις επιλογές του WIND Plus: FIFA 10, Tetris, Bubble Bobble Evolution, 2012 Apocalypse και άλλα!

Το WIND Plus υποστηρίζεται από περισσότερες από 260 συσκευές τεχνολογίας 3G και 2G, μεταξύ των οποίων οι Nokia N97 Mini, Sony Ericsson K800i, HTC TouchPro 2 και πολλές άλλες.

«Δουλέψαμε 10 μήνες προκειμένου να πάμε το WIND Plus ένα σκαλί πιο πάνω. Η συνεργασία με την Fjord στο Βερολίνο έκανε τη δουλειά μας πιο ενδιαφέρουσα ενώ και η προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε όλα τα μεγάλα ονόματα παροχής περιεχομένου απέδωσε: Το WIND Plus σήμερα συγκεντρώνει περιεχόμενο από 30 παρόχους της Ελλάδας και του εξωτερικού» μας λέει ο Παναγιώτης Σύρος, επικεφαλής της ομάδας Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας & Συσκευών του τμήματος marketing της WIND.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ήδη κάθε μήνα 350.000 συνδρομητές μας χρησιμοποιούν το WIND Plus και το Mobile Internet. Ανανεώσαμε την εικόνα, τη δομή και το περιεχόμενο του mobile portal μας με στόχο να αυξήσουμε την επισκεψιμότητά του και να το καταστήσουμε την Νο1 επιλογή για mobile Internet, άμεση ενημέρωση και ψυχαγωγία των συνδρομητών μας» δηλώνει σχετικά ο Χρήστος Καλογεράκης, Mobile Consumer Marketing & CRM Director της WIND.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το WIND Plus οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα www.windplus.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.