XBLOG logo @2x

Νέο Renault Clio RS

Ακόμα δεν έχει έρθει το Clio RS facelift και το περιοδικό Auto Express δημοσίευσε ήδη κάποιες ψηφιακές φωτογραφίες της κορυφαίας έκδοσης της επόμενης γενιάς του. Οι φωτογραφίες του νέου Clio είναι πολύ εντυπωσιακές και το αυτοκίνητο ξεχωρίζει για τον δυναμικό και sport σχεδιασμό του! Ήδη η σημερινή γενιά του RS ξεχωρίζει από τις μικρότερες εκδόσεις με τα φουσκωμένα φτερά, τον διαχύτη στο πίσω μέρος και τις μεγαλύτερες ζάντες, αλλά το μελλοντικό Clio RS θα φωνάζει “παρών” από μακριά.

Είναι προφανές ότι η Renault θέλει να προσδώσει διαφορετικό χαρακτήρα στο 2λιτρο Clio και εμείς δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε, αφού το αυτοκίνητο δείχνει πανέμορφο και έτοιμο για πίστα.

Renault Clio RS

Το πλαίσιο θα είναι ελαφρύτερο και εντελώς νέο σε σχέση με το σημερινό, σε αντίθεση με τον κινητήρα, αφού ο ατμοσφαιρικός 2λιτρος των 200 ίππων θα εξακολουθεί να υπάρχει και στο επόμενο Clio RS, αλλά θα καταναλώνει και θα ρυπαίνει λιγότερο. Επίσης, το νέο μοντέλο θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, Sport και Cup, με την τελευταία να προορίζεται για τους “σκληροπυρηνικούς” που αποζητούν την απόλυτη αίσθηση, λόγω κυρίως των σφιχτότερων αναρτήσεων.

Για να τα δούμε όλα αυτά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος του 2011, οπότε και αναμένεται να παρουσιαστεί το Clio.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.