XBLOG logo @2x

Νέο Online Shop, από ΔΟΛ και Public

Νέα εταιρία στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου συστήνουν ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη και η Publicworld, για την ανάπτυξη κοινής επιχειρηματικής δράσης. Η νέα εταιρία που θα δραστηριοποιείται στην πώληση προϊόντων μέσω του διαδικτύου αποτελεί συνεργασία ανάμεσα στην Publicworld AE και το ΔΟΛ που θα συμμετέχουν με ποσοστό 60% και 40% στο μετοχικό κεφάλαιο της αντίστοιχα. Στο εξαμελές Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας κάθε μέτοχος θα εκπροσωπείται με τρία μέλη.

Στόχος της συνεργασίας είναι να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο online shop στην Ελλάδα στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας την  εμπειρία της αλυσίδας Public στον τομέα της τεχνολογίας και των υπηρεσιών προς τους πελάτες και την εξειδίκευση της εταιρίας “Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη” στον τομέα των μέσων ενημέρωσης, του διαδικτύου και της επικοινωνίας. Η λειτουργία του online shop αναμένεται στις αρχές του επόμενου Ιανουαρίου και το αρχικό κεφάλαιο της επένδυσης θα ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ.

Δεδομένου ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο, και πλέον στην Ελλάδα υπάρχει ένας πολύ σημαντικός αριθμός καταναλωτών που επιλέγουν το internet για τις αγορές τους, αυτή η επιχειρηματική κίνηση αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα σε μία αγορά της οποίας τα μερίδια συνεχώς διευρύνονται, σύμφωνα με την ανακοίνωση των δύο εταιριών.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.