XBLOG logo @2x

Νέος εκτυπωτής: Canon PIXMA iP2700

Ανακοινώθηκε η επίσημη διάθεση του εκτυπωτή οικιακής χρήσης Canon PIXMA iP2700, ο οποίος συνδυάζει εκτυπώσεις με εξαιρετική ευκρίνεια κειμένου και ποιότητα φωτογραφικού εργαστηρίου σε προσιτή τιμή, κάτι πολύ σημαντικό την δύσκολη περίοδο με την οικονομική κρίση που διανύουμε.

Ο PIXMA iP2700, με το μικρό του μέγεθος και την κομψή του σχεδίαση, είναι ιδανικός για τους οικιακούς χρήστες που αναζητούν μια απλή και εύχρηστη συσκευή με εκλεπτυσμένη αλλά όχι εξεζητημένη σχεδίαση, που μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς πρόβλημα σε οποιοδήποτε έπιπλο.

Ο νέος αυτός εκτυπωτής ενσωματώνει την τεχνολογία FINE της Canon (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering), η οποία προσφέρει εκτυπώσεις χωρίς κόκκο και ανάλυση έως 4800 x 1200 dpi με σταγονίδια μελανιού με όγκο 2pl. Ενδείκνυται για εκτυπώσεις από το internet, καθώς και για εκτυπώσεις εγγράφων και φωτογραφιών.

Ο PIXMA iP2700 διαθέτει τη δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφίας 10×15 εκ. χωρίς περιθώρια σε περίπου 55 δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιεί το σύστημα ChromaLife 100+  της Canon, το οποίο προσφέρει εκτυπώσεις με μεγάλη διάρκεια ζωής και βελτιωμένη ποιότητα, διασφαλίζοντας ότι τα χρώματα των εικόνων θα παραμείνουν ζωηρά, έντονα και αναλλοίωτα για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το σύστημα ChromaLife 100+ συνδυάζει την τεχνολογία FINE της Canon με το γνήσιο φωτογραφικό χαρτί της Canon (που είναι υψηλής ανθεκτικότητας, ενώ αποδίδει ζωηρά τα χρώματα), καθώς και με μελάνια τύπου dye, που επιτρέπουν την αναπαραγωγή χρωμάτων με πρόσθετο βάθος και ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Θα τον βρείτε στα καταστήματα στην τιμή των 40-50 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.