XBLOG logo @2x

Νέες LED LFD οθόνες από την Samsung

Τον δρόμο στις νέες LED LFD οθόνες ανοίγει η Samsung Electronics, εισάγοντας τις πιο λεπτές και φιλικές προς το περιβάλλον οθόνες του κόσμου. Πρόκειται για τη νέα σειρά EX επαγγελματικών οθονών μεγάλων διαστάσεων, με ενσωματωμένη τεχνολογία LED, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε 40, 46 και 55 ίντσες.

Η σειρά EX διαθέτει πάνελ στα 120 Hz, ενώ η προηγμένη τεχνολογία της επιτρέπει την ταχύτερη εναλλαγή εικόνας χωρίς θαμπάδα κινήσεων. Η ανάλυση υψηλής ευκρίνειας 1920 x 1080 και η υψηλή αναλογία αντίθεσης προσφέρει ζωντάνια στις εικόνες σαν να είναι αληθινές. Χάρη στην τεχνολογία MagicInfo i, ένα εργαλείο διαχείρισης περιεχομένου, επιτρέπεται ο έλεγχος πολλών οθονών με ευκολία μέσω σύνδεσής τους σε ένα δίκτυο.

Οι οθόνες EX καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από τα υπάρχοντα μοντέλα, ενώ έχουν λάβει πιστοποίηση Energy Star 5.0. Με την τεχνολογία LED, η σειρά EX καταναλώνει έως και 40% λιγότερο ηλεκτρική ενέργεια από τις οθόνες LCD, ενώ παράγει λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα και επικίνδυνες ουσίες. Επιπλέον, η επιλογή του ενσωματωμένου PC εξαλείφει την ανάγκη αγοράς επιπλέον Η/Υ, έχοντας ως αποτέλεσμα την υψηλότερη απόδοση στο μικρότερο κόστος συντήρησης.

Η νέα σειρά EX, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που έλαβα, είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά μέσω του διανομέα της Samsung Electronics για τα IT προϊόντα Prime Telecom κατόπιν παραγγελίας.

Αν ενδιαφέρεστε για αυτές τις οθόνες, πολύ φοβάμαι ότι θα μείνετε στο ενδιαφέρον μόνο και δεν θα καταφέρετε να ενημερωθείτε περισσότερο και να κάνετε παραγγελία.

Εδώ και αρκετή ώρα έχω κάνει πολλά τηλέφωνα στην Connective (εταιρία PR της Samsung), στην Prime Telecom (εταιρία που διαθέτει αυτά τα προϊόντα), αλλά και στη Fourlis Trade και κανείς δεν ήξερε να μου πει ούτε καν τις τιμές!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.