XBLOG logo @2x

Νέα ταινία: Ο Φανταστικός Κόσμος του Δρ. Παρνάσους

Στις ταινίες που θα αρχίσουν να προβάλλονται από αυτή την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου ξεχωρίσαμε το νέο “παραμύθι” του Terry Gilliam, “The Imaginarium of Doctor Parnassus”. Η ιστορία θυμίζει τον μύθο του Γκαίτε και ο Δρ. Παρνάσσους, ως άλλος Φαουστ, πουλάει την ψυχή του στο διάβολο για να κερδίσει την αθανασία. Τα πράγματα όμως, περιπλέκονται όταν ο ήρωάς μας ερωτεύεται…

The Imaginarium of Doctor ParnassusΟ σκηνοθέτης με την αχαλίνωτη φαντασία μας έχει ταξιδέψει κατά καιρούς σε μοναδικούς κόσμους, από τους Monty Python και τον βαρόνο Munchausen μέχρι τους αδερφούς Grimm γνωρίζει πως να μαγεύει το κοινό του. Εκτός από το ευφάνταστο σενάριο και τα υπέροχα εφέ, την προσοχή σας θα τραβήξει η πλειάδα των σταρ που θα παρελάσουν από την μεγάλη οθόνη.

Η ταινία, ωστόσο, σημαδεύεται από το θάνατο του Heath Ledger στη διάρκεια των γυρισμάτων, ο οποίος μάλιστα υποδυόταν τον διάβολο Tony. Σε μια προσπάθεια να ολοκληρωθεί η ταινία, επιστρατεύτηκαν οι Johnny Depp, Jude Law και Colin Farrell, οι οποίοι ενσαρκώνουν τις τρεις μεταμορφώσεις του Tony. Χάρη στην τεχνολογία και με ορισμένες τροποποιήσεις στο σενάριο μπόρεσε να συμπεριληφθεί τελικά η αρχική ερμηνεία του ηθοποιού που έμελλε να είναι και η τελευταία του.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.