XBLOG logo @2x

Νέα στελέχη στην HTC

Την ομάδα στελεχών της διευρύνει η HTC, με την πρόσληψη τριών νέων στελεχών στις θέσεις Sales Manager, Commercialization Product Manager και Marketing Specialist για όλες τις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρία.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Γουργούτης ανέλαβε καθήκοντα Sales Manager της HTC, ο Κώστας Κασταμονίτης ανέλαβε καθήκοντα Commercialization Product Manager, καθώς και η Τατιάνα Ιωαννίδου ανέλαβε καθήκοντα Marketing Specialist.

Ο κ. Γουργούτης διαθέτει σημαντική εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων, έχοντας εργαστεί στην Ελλάδα, σε θέσεις υπεύθυνες για τις πωλήσεις καταναλωτικών προϊόντων. Από τον Ιανουάριο του 2006 έως σήμερα κατείχε τη θέση του Country Sales Manager της KODAK Near East Inc, ενώ παλαιότερα είχε διατελέσει Consumer Sales Specialist στην HP Hellas.

Ο κ. Κασταμονίτης έχει εργαστεί σε σημαντικές θέσεις στον χώρο των πωλήσεων, κατέχοντας θέσεις υπεύθυνες για την αγορά της Ελλάδος και της Ευρώπης. Από τον Φεβρουάριο του 2008 έως σήμερα κατείχε τη θέση του Sales Account Executive στην Intracom Telecom και παλαιότερα είχε εργαστεί ως Business Product Manager στην Forthnet.

Η κ. Ιωαννίδου προέρχεται από τον χώρο του marketing έχοντας διατελέσει Account Executive στην Alternative Research Solutions από τον Νοέμβριο του 2007 έως και σήμερα, ενώ παλαιότερα κατείχε τη θέση της Assistant Media Manager στις Εκδόσεις Λυμπέρη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.