XBLOG logo @2x

Νέα Ολυμπιακή: Ψηφίστε την στολή που θα φορούν οι ιπτάμενοι

Από τις 89 προτάσεις που κατατέθηκαν στην Marfin Investment Group για τις στολές των ιπτάμενων της Νέας Ολυμπιακής, η εταιρεία επέλεξε τρεις και τις έθεσε σε ψηφοφορία στο oafashion.gr. Πρόκειται για δημιουργίες του Νίκου και Σήλιας Κριθαριώτη, του AKTO team και της Ομάδας Π2. Όσοι ψηφίσουν έως την Κυριακή 7 Ιουνίου τους δημιουργούς, οι στολές των οποίων τους αρέσει περισσότερο, μπαίνουν σε κλήρωση για 100 διπλά εισιτήρια μετ΄επιστροφής.

Στο oafashion.gr υπάρχει επίσης και παιχνίδι, όπου ο κόσμος καλείται να ντύσει μία ανδρική και μία γυναικεία φιγούρα, με τις στολές του κάθε σχεδιαστή. Όσοι καταφέρουν να κάνουν τους σωστούς συνδυασμούς κερδίζουν μίαν διπλή συμμετοχή στην κλήρωση για τα 100 εισιτήρια.

Από την 1η Οκτωβρίου 2009 οι ιπτάμενοι της Νέας Ολυμπιακής θα πετούν φορώντας τις στολές που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους.

Στολές ιπτάμενων Ολυμπιακής

Η ιδέα του διαγωνισμού

Η ιδέα για το διαγωνισμό για τις στολές των ιπτάμενων (καθώς και για τους άλλους διαγωνισμούς που θα ακολουθήσουν…) πηγάζει από τη βαθειά πεποίθηση της Marfin Investment Group (MIG) ότι η Ολυμπιακή είναι ένα κομμάτι της ιστορίας και της ζωής όλων των Ελλήνων: ως τέτοιο, η Ολυμπιακή ανήκει, κατά κάποιο τρόπο, σε όλους μας.

Για το λόγο αυτό, για τις στολές των ιπτάμενων η MIG επέλεξε, αντί της συνηθέστερης απ΄ευθείας ανάθεσης σε επώνυμους σχεδιαστές, να προκηρύξει έναν ανοιχτό διαγωνισμό. Θέλαμε μία διαδικασία διαφανή, μία διαδικασία που δε θα απέκλειε κανέναν, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, επώνυμους και μη, να καταθέσουν τη δική τους πρόταση.

Επιπλέον, η εταιρεία ήθελε να μπορούν να έχουν λόγο όλοι οι Έλληνες στην επιλογή των στολών των ιπταμένων. Έτσι, επελέγησαν 3 από τις 89 προτάσεις, και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα oafashion.gr, ώστε να μπορούν όλοι να τις δουν, να τις συγκρίνουν μεταξύ τους και να διαλέξουν αυτή που προτιμούν.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.