XBLOG logo @2x

Νέα ανανεωμένη εικόνα για το Getitnow.gr

Μετά από μερικούς μήνες λειτουργίας κατά τους οποίους δέχθηκε περισσότερες από 3.000.000 επισκέψεις, το Getitnow.gr ανανεώνεται πλήρως και μας παρουσιάζει την νέα του εικόνα!

Κάθε επισκέπτης του Getitnow.gr, με ένα απλό κλικ ανακαλύπτει ένα πραγματικό megastore με 300.000 προϊόντα από τις πιο διάσημες μάρκες της αγοράς. Ηλεκτρονικά είδη, Η/Υ και πληροφορική, βιβλία και μουσική, είδη για το σπίτι, είδη γυμναστικής, ηλεκτρικά εργαλεία και εξαρτήματα, ανδρικά και γυναικεία κοσμήματα και αξεσουάρ και πολλά άλλα προϊόντα σε τιμές που σε αρκετές περιπτώσεις θα σας εκπλήξουν.

Το site έγινε πιο λειτουργικό, τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην αρχή της λειτουργίας του αντιμετωπίστηκαν και επιλύθηκαν, η αναζήτηση και η πλοήγηση πλέον είναι πολύ εύκολη και η διαδικασία αγοράς εξαιρετικά απλή.

Σημαντική καινοτομία στο online megastore αποτελούν τα βίντεο. Τα περισσότερα προϊόντα έχουν και συνοδευτικά video reviews από τους τρεις experts – τον Tech Expert, την Shopping Queen και τον Gadget Maniac. Οι τρεις τους βοηθούν στη σωστή επιλογή αγοράς, καθώς προβάλλουν τα προϊόντα αντικειμενικά, βάζοντας τον εαυτό τους στη θέση του καταναλωτή.

Επιπλέον, το Getitnow.gr γίνεται το πρώτο online megastore που παρουσιάζει τις υπηρεσίες Click2Call και Click2Chat. Με το Click2Call, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορεί κανείς να συμπληρώσει τα στοιχεία επικοινωνίας του και ένας εκπρόσωπος του site επικοινωνεί άμεσα μαζί του. Με την υπηρεσία Click2Chat, εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου, όπου οι εκπρόσωποι του site συζητούν σε πραγματικό χρόνο με τους επισκέπτες και τους παρέχουν βοήθεια σε κάθε πρόβλημα.

Εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορεί κανείς να επισκεφθεί και ένα από τα 30 καταστήματα Getitnow.gr που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτά, εκτός από πληρωμές και παραλαβές, με τη βοήθεια των εξειδικευμένων πωλητών, μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας ή να λύσετε κάθε απορία και πρόβλημα.

Χθες, Πέμπτη 2/9 το απόγευμα, παραβρέθηκα στο press event του Getitnow.gr στο “Scala Vinoteca” στο Κολωνάκι, όπου μετά την σχετική παρουσίαση που μας έγινε σχετικά με τις αλλαγές στο Getitnow.gr, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε σε χαλαρό κλίμα με τον CEO του online megastore Jim Hamilton, αλλά και την Buzz & Online Marketing Manager Μαρία Πάτση. Ακολουθούν 2-3 φωτογραφίες, περισσότερες μπορείτε να δείτε στη σελίδα του Getitnow στο Facebook.

Getitnow.gr Press Event

Μαρία Πάτση, Getitnow.gr Buzz and Creative Marketing Manager

Jim Hamilton, Getitnow.gr Chief Executive Officer

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.