XBLOG logo @2x

Μπρελόκ – κορνίζα (τι άλλο θα δούμε!)

Σκεφτήκατε ποτέ ότι θα μπορούσατε να έχετε ακόμα στα κλειδιά σας φωτογραφίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή άλλες αξέχαστες στιγμές σας; Αν ναι, τότε αυτό που χρειάζεστε είναι ένα μπρελόκ – κορνίζα της Sweex!

Tο μπρελόκ αυτό διαθέτει οθόνη – κορνίζα μεγέθους 1,5″ και συνδέεται με τον υπολογιστή σας μέσω θύρας USB. Έτσι μπορείτε να μεταφέρετε περίπου 59 φωτογραφίες, οι οποίες προβάλλονται στην οθόνη! Επίσης υπάρχει δυνατότητα λειτουργίας σε slide show, έτσι ώστε η εικόνα που έχετε σαν φόντο να αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μερικές τεχνικές λεπτομέρειες αυτού του “gadget” χα χα είναι ότι η οθόνη έχει ανάλυση 128 x 128 pixels, υποστηρίζει αρχεία jpeg, bmp, png, gif και tiff, η μνήμη του φτάνει το 1 MB, έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία που τροφοδοτείται μέσω USB και υποστηρίζει Windows XP και Vista.

Δε ξέρω τώρα πόσο χρήσιμο μπορεί να φανεί στον καθένα, αφού πλέον όλοι έχουμε κινητά με μεγάλη οθόνη και μνήμη όπου φορτώνουμε φωτογραφίες με αγαπημένα μας πρόσωπα, άρα ποιος ο λόγος να πάρουμε και μπρελόκ-κορνίζα; Το κόστος βέβαια είναι αρκετά μικρό [17.90 € στο e-shop.gr], οπότε κάποιοι / κάποιες μπορεί να το πάρουν έτσι για πλάκα! Anyway, ακόμα ένα αντικείμενο από τον θαυμαστό κόσμο των gadgets!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.