XBLOG logo @2x

Με Αφορά: Blog διαλόγου για την Παιδεία

Με στόχο τη διατύπωση όσο το δυνατόν περισσότερων προτάσεων για την Παιδεία, δημιουργήθηκε από το αρμόδιο υπουργείο το meafora.gr, ένα blog διαλόγου για τον χώρο της Παιδείας. Το blog “ανέβηκε” στις 10 Απριλίου 2009 και από τότε έχουν δημοσιευτεί αρκετά posts στις κατηγορίες “Πρωτοβάθμια εκπαίδευση”, “Δευτεροβάθμια εκπαίδευση”, “Τριτοβάθμια εκπαίδευση” αλλά και “Παιδεία – Απόψεις – Σχόλια”.

Το blog είναι ανοιχτό σε όποιον θέλει να ανεβάσει το άρθρο του.

Σημαντική και ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία και το μέλλον θα δείξει κατά πόσο τα όσα θα γραφτούν από τους πολίτες “αφορούν” και ληφθούν υπόψη από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

meafora.gr - blog διαλόγου για την Παιδεία

Θα ήταν προτιμότερο επίσης η αρχική σελίδα του meafora.gr να μην περιέχει το σχετικό “καλώς ήρθατε”, αλλά τα πιο πρόσφατα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog, κάτι που θα δώσει άλλη ζωντάνια στο site και θα είναι ακόμα πιο εύκολο για τους χρήστες να διαβάσουν ότι γράφτηκε και ανέβηκε τελευταία.

Στο meafora.gr αναφέρθηκε και ο nikan από το metablogging.gr, ο οποίος θέτει κάποια σημαντικά ερωτήματα στο post του, όπως για παράδειγμα ποιος είναι επιφορτισμένος απ΄το υπουργείο να απαντάει στα όσα γράφονται, αλλά και τι κονδύλι διατέθηκε για την δημιουργία του blog (ένα απλό wordpress είναι και ελπίζω να μην κόστισε ο κούκος αηδόνι).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.