XBLOG logo @2x

Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Από σήμερα εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, για τις ανάγκες των εργασιών κατασκευής της υπόγειας διάβασης πεζών που θα συνδέει τη δεύτερη είσοδο – έξοδο του σταθμού “Ηλιούπολη” με το πρώτο επίπεδο του σταθμού, όπως ανακοίνωσε η Αττικό Μετρό, οι οποίες θα διαρκέσουν τρεις με πέντε ημέρες ανάλογα, συγκεκριμένες ώρες κάθε ημέρα. Οι ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης είναι οι ακόλουθες:

1. Περιορισμός στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας της Λ. Βουλιαγμένης από τρεις σε δύο, με σταδιακή κατάληψη αυτών σε τμήμα μήκους 200 μέτρων επί της Λεωφόρου στο ύψος της συμβολής της με την οδό Πύρρωνος, ως εξής:

  • Φάση Α: Kατάληψη της δεξιάς λωρίδας. Διάρκεια 1-2 εβδομάδες, όλο το 24ωρο
  • Φάση Β: Κατάληψη της μεσαίας λωρίδας. Διάρκεια 3-5 ημέρες (από 07:00 έως 17:00)
  • Φάση Γ: Κατάληψη της αριστερής λωρίδας. Διάρκεια 3-5 ημέρες (από 07:00 έως 17:00)

Παράλληλα θα περιορισθούν από τρεις σε δύο οι λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Πύρρωνος, με κατάληψη τμήματος της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας μετά την υφιστάμενη είσοδο – έξοδο του εργοταξίου.

2. Περιορισμός στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας της Λ. Βουλιαγμένης από τρεις σε δύο, με σταδιακή κατάληψη αυτών, σε τμήμα μήκους 200 μέτρων επί της Λεωφόρου στο ύψος της συμβολής της με την οδό Πύρρωνος ως εξής:

  • Φάση Δ: Κατάληψη της αριστερής λωρίδας. Διάρκεια 3-5 ημέρες (από 07:00 έως 17:00)
  • Φάση Ε: Κατάληψη της μεσαίας λωρίδας. Διάρκεια 3-5 ημέρες (από 07:00 έως 17:00)
  • Φάση ΣΤ: Κατάληψη της δεξιάς λωρίδας. Διάρκεια 3-5 ημέρες (από 07:00 έως 17:00)

3. Καθορισμός ορίου ταχύτητας 50 χλμ. / ώρα στη Λ. Βουλιαγμένης και στις δύο κατευθύνσεις 200 μέτρα περίπου πριν από τον κόμβο με την οδό Πύρρωνος και μέχρι το πέρας των εργασιών.

[photo by cavorite]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.