XBLOG logo @2x

Μετά το πάρτι του dorabak.gr στο K44

Ντόρα Μπακογιάννη

Την προηγούμενη Τετάρτη πήγα στο πάρτι των φίλων του dorabak.gr, του site της Ντόρας Μπακογιάννη, στο Κ44 στο Γκάζι. Έφτασα γύρω στις 9:30 και ο κόσμος εκεί ήταν αρκετός, το μαγαζί σχεδόν γεμάτο ή μάλλον γεμάτος ήταν ο δρόμος έξω από αυτό, αφού όλοι είχαν πάρει από ένα ποτό και είχαν αράξει έξω, δεν έκανε και ζέστη, μια χαρά.

Εκεί ήταν ο Αχιλλέας, ο Σπύρος και η Ιόνη που αποτελούν το “Dora Web Team”, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασε και η υπουργός. Στην αρχή νομίζω ότι μου φάνηκε κάπως αμήχανη να το πω, σαν να μην ήξερε πώς να κινηθεί ή κάτι τέτοιο… Ντυμένη απλά, με τζηνάκι και αθλητικά, απλή και cool… Μίλησε με τον κόσμο, ιδιαίτερα με τους bloggers που είχαμε πάει και στην περιβόητη συνάντηση στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Δέχθηκε και πρόσκληση να συμμετάσχει σε μία live συνέντευξη που θα μεταδοθεί στο διαδίκτυο και στην οποία θα μπορούν όσοι τη βλέπουν να υποβάλουν ερωτήσεις εκείνη τη στιγμή. Φάνηκε να της αρέσει σε κάτι τέτοιο και ελπίζω να δούμε μία τέτοια συνέντευξη σύντομα.

Το μόνο αρνητικό κατά τη γνώμη μου είναι ότι έφυγε πολύ γρήγορα, αφού δεν πρέπει να έμεινε στο Κ44 για περισσότερα από 45 λεπτά. Κατανοώ ότι ως υπουργός Εξωτερικών έχει ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα κάθε μέρα, νομίζω όμως ότι στο πάρτι για τους φίλους της μπορούσε να μείνει μία ώρα περισσότερο…

Αυτά για την ώρα, ο Αχιλλέας και το team της νομίζω ότι κάνουν καλή δουλειά και πιστεύω (ή θέλω να πιστεύω) ότι το ενδιαφέρον της ίδιας της Ντόρας για επικοινωνία με κόσμο, bloggers κλπ είναι πραγματικό και μακάρι από αυτές τις συναντήσεις και τα πάρτι να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα, ιδέες κλπ.

Μαρία, Γιολάντα, εγώ, Κατερίνα στο K44

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.