XBLOG logo @2x

Μετάδοση ποιότητας HD από την Nova

Στις 25 Αυγούστου η Nova ξεκινάει την μετάδοση προγράμματος σε ποιότητα High Definition (HD) μέσα από την υπηρεσία “Nova High Definition”, που θα είναι δωρεάν για 12 μήνες για τους υφιστάμενους συνδρομητές, ενώ για τους νέους θα χρεώνεται 4,99€/μήνα με 2 μήνες δώρο.

Η πρώτη μετάδοση σε ποιότητα HD στη χώρα μας θα είναι ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Αμερικής, την Τετάρτη 25 Αυγούστου στις 19:00 ώρα Ελλάδας, μέσα από το κανάλι novasports HD.

Η υπηρεσία Nova HD αρχικά θα περιλαμβάνει:

  • Το κανάλι novacinema HD θα προβάλει από την 1η Σεπτέμβριου του 2010 τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες από όλα τα στούντιο του Χόλυγουντ (Disney, Warner Bros, Columbia, Universal, Paramount, FOX, MGM), όλους τους μεγάλους προμηθευτές προγράμματος του εξωτερικού (HBO, Lionsgate) και όλους τους διανομείς στην Ελλάδα (Odeon, Village, AudioVisual, Spentzos, Hollywood Entertainment).
  • Το κανάλι novasports HD θα προβάλει σε παραγωγή Nova τουλάχιστον 2 αγώνες της Superleague σε κάθε αγωνιστική. Επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες από την Premier League, από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις UEFA Champions League και UEFA Europa League, επιλεγμένους αγώνες NBA, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο, Παγκοσμίου Πρωταθλήματος GT1 και άλλα αθλήματα.
  • Το Eurosport HD, τo μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ΗD αθλητικό κανάλι, θα μεταδίδει από την 1η Σεπτεμβρίου πάνω από 100 διαφορετικά σπορ. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Australian Open, French Open, US Open, Tour de France, Sony Ericsson WTA Tour, ATP Tour, Athletics European Championships, FIA WTCC, FIA Formula2 Championship, Superbike World Championship, Supersport World Championship, Snooker, Golf.

O νέος αποκωδικοποιητής Nova Box HD 831 διατίθεται στη αγορά στην τιμή των 129€. Η διάθεση των αποκωδικοποιητών και της υπηρεσίας γίνεται από τα καταστήματα Forthnet, το δίκτυο των εμπορικών συνεργατών Nova και γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2010 θα προσφέρεται δωρεάν στους νέους συνδρομητές το δορυφορικό πιάτο και η εγκατάσταση (αξίας 120€).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.