XBLOG logo @2x

Μεγάλη μέρα για τους Gamers: Κυκλοφόρησε το Call Of Duty – Black Ops!

Μεγάλη μέρα ξημέρωσε για τους απανταχού gamers, καθώς σήμερα ξεκινά η πώληση του “Call of Duty – Black Ops”! Τo Black Ops αποτελεί την έβδομη έκδοση της γνωστής σειράς “Call Of Duty” και ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Απρίλιο.

Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου και ο χρήστης ελέγχει συνήθως δύο χαρακτήρες, τον Alex Mason (Στρατιώτης) και τον Jason Hudson (πράκτορας της CIA), οι οποίοι είναι μέλη της Studies and Observations Group, μια ειδικής ομάδας που διεξάγει επιχειρήσεις πίσω από την γραμμή του εχρθού!

Η προηγούμενη έκδοση του “Call Of Duty”, το “Modern Warfare 2”, πούλησε 4,7 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα στις πρώτες 24 ώρες! Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ το “Black Ops”!

Αξίζει να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι το development του παιχνιδιού το είχε αναλάβει η Treyarch, ενώ το “Modern Warfare 2” είχε δημιουργηθεί από την Infinity Ward. Η Treyarch υπόσχεται ότι η νέα έκδοση θα έχει ακόμα καλύτερα γραφικά για καλύτερη gaming εμπειρία!

Εδώ μπορείτε ένα trailer του παιχνιδιού αλλά και ένα διαφημιστικό που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες!

Εσείς θα αγοράσετε το Black Ops;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.