XBLOG logo @2x

Μείωση τιμών για τον τερματισμό κλήσεων προς το δίκτυο της WIND

Μετά την Vodafone, και η WIND ανακοίνωσε νέα μείωση τιμών για τον τερματισμό φωνητικών κλήσεων προς το τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο. Το μειωμένο τέλος τερματισμού κλήσεων προς κινητά και σταθερά του δικτύου WIND θα ισχύσει από 1η Ιανουαρίου 2011.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρίας:

Σε μείωση του τέλους τερματισμού των φωνητικών κλήσεων από όλα τα διεθνή & εθνικά τηλεπικοινωνιακά δίκτυα προς το τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο, προχωράει η WIND Ελλάς.

Πιο συγκεκριμένα, από την 1/1/2011, θα μειωθεί το τέλος τερματισμού κλήσεων από όλα τα διεθνή & εθνικά δίκτυα προς κινητά WIND αλλά και προς σταθερά WIND.

Αναλυτικά, το τέλος τερματισμού φωνητικών κλήσεων προς κινητά WIND θα μειωθεί κατά 20,7% από τα 6,24 Ευρωλεπτά ανά λεπτό στα 4,95* Ευρωλεπτά ανά λεπτό (0,0495 Ευρώ/λεπτό) χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Αντίστοιχα, το τέλος τερματισμού φωνητικών κλήσεων προς σταθερά WIND θα μειωθεί κατά 13,3% από τα 0,772 Ευρωλεπτά ανά λεπτό στα 0,669* Ευρωλεπτά ανά λεπτό (0,00669 Ευρώ/λεπτό) χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Σημειώνεται ότι από το 2006 η WIND έχει προβεί -είτε λόγω ρυθμιστικής υποχρέωσης, είτε οικειοθελώς- σε μειώσεις τελών τερματισμού οι οποίες υπερβαίνουν συνολικά το 50%, συμβάλλοντας στην οικονομικότερη επικοινωνία των Ελλήνων καταναλωτών.

* Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.