XBLOG logo @2x

Μέσω επιλεγμένων συνεργατών η διανομή των προϊόντων Pioneer

Αλλαγές στο σύστημα διανομής των προϊόντων Pioneer ανακοίνωσε πρόσφατα η Intersys ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Pioneer στην Ελλάδα, ακολουθώντας έτσι το σύστημα επιλεκτικής διανομής που οργανώνει η Pioneer σε όλη την Ευρώπη.

Τηλεοράσεις plasma, πολυκάναλοι ενισχυτές, DVD players, DVD recorders, αλλά και Blu-Ray συσκευές αποτελούν τη γκάμα προϊόντων της Pioneer τα οποία ο καταναλωτής πλέον μπορεί να βρίσκει σε επιλεγμένα καταστήματα. Οι απαραίτητες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι συνεργάτες-μεταπωλητές είναι ο επαρκής χώρος έκθεσης και επίδειξης των προϊόντων, το ειδικευμένο προσωπικό και η παροχή πληροφοριών για τα προϊόντα, αλλά και η δυνατότητα εγκατάστασης των προϊόντων στο χώρο του πελάτη εφ΄ όσον αυτό ζητηθεί.

Σε εκδήλωση μάλιστα που έγινε το περασμένο Σάββατο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους των καταστημάτων η στρατηγική της εταιρείας γύρω από το πρόγραμμα με τους επιλεγμένους συνεργάτες.

Τρία επίπεδα συνεργασίας και μεταπώλησης προϊόντων διακρίνουν το σύστημα διανομής: Platinum dealers, Gold dealers και Authorized dealers. Στα καταστήματα που ανήκουν στους platinum dealers θα βρείτε την πλήρη γκάμα των high-end προϊόντων, στους gold dealers τα mid-end προϊόντα, ενώ στους authorized dealers τα πιο οικονομικά Hi-Fi προϊόντα. Αναλυτικά τα επιλεγμένα καταστήματα εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.