XBLOG logo @2x

Μάθε ποιος σε έκανε block στο MSN

Το MSN είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα για instant messaging και το χρησιμοποιούμε ή το έχουμε χρησιμοποιήσει κατά καιρούς όλοι μας. Εκεί περνάμε τις επαφές μας (contacts) έτσι ώστε όταν είμαστε μέσα να βλέπουμε ποιοι άλλοι έχουν μπει στο msn, αλλά και οι άλλοι να βλέπουν αν είμαστε εμείς μέσα (σε περίπτωση που δεν έχουμε επιλέξει να φαινόμαστε σαν offline).

Έχεις λοιπόν πολλές επαφές, μιλάς με πολλά άτομα κλπ… Κάποια στιγμή μπορεί να θελήσεις να δεις ποιος ή ποιοι σε έχουν κάνει block στο msn τους. Είχα ακούσει και παλαιότερα ότι υπάρχει κάποια σελίδα που σου δείχνει ποιος σε έχει κάνει block στο msn, όμως μιας και τελευταία ειδικά χρησιμοποιώ το msn πολύ αραιά δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα.

Χθες ο irlandos έγραψε σε ένα post στο siteseein.gr για το check messenger, όπου μπαίνοντας μπορείς να εισάγεις στα σχετικά πεδία τη διεύθυνση του msn σου και τον κωδικό σου (αναφέρει ότι δεν κρατάει τα στοιχεία μετά) και στη σελίδα που φορτώνει σου δείχνει όλες τις επαφές που έχεις στο msn, αλλά και αυτούς που σε έχουν κάνει block με ένα κόκκινο συμβολάκι. Για το σχετικό τσεκάρισμα και περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ.

Update: Ο viktor από το netfreaks.gr μου έστειλε ένα email και έκανε ένα post στο blog του σχετικά με το check messenger. Προκύπτει ότι μάλλον πρόκειται περί κακόβουλης υπηρεσίας, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε τη χρήση της.

[via, photo via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.