XBLOG logo @2x

Κλικ για το Χαμόγελο του Παιδιού

Η περίοδος των γιορτών, είτε μιλάμε για Χριστούγεννα, είτε για Πάσχα, είτε για άλλες γιορτές, ήταν πάντα αφορμή για φιλανθρωπικές κινήσεις από μέρους διαφόρων οργανισμών και εταιρειών, αλλά και από πολίτες που από μόνοι τους στηρίζουν φιλανθρωπικές οργανώσεις, σωματεία που στηρίζουν παιδιά και άλλες τέτοιες κινήσεις.

Κακώς βέβαια, μιας και θα έπρεπε να προβαίνουμε σε τέτοιες ενέργειες οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα προσφοράς και όχι μόνο σε περιόδους γιορτών. Ίσως συμβαίνει αυτό γιατί τότε πιάνουν τους περισσότερους τα “φιλανθρωπικά” τους αισθήματα.

Σε μία καλή κίνηση προέβη φέτος το γνωστό portal in.gr και νομίζω αξίζει να γίνει μία μικρή αναφορά σε αυτήν, αφού ο σκοπός είναι καλός. Συγκεκριμένα στο αφιέρωμα των γιορτών του 2007, έχουν ένα χώρο στη δεξιά στήλη που προορίζεται για διαφημίσεις. Για κάθε κλικ που θα γίνεται από τους επισκέπτες του in.gr/reviews2007 οι διαφημιζόμενοι θα διαθέσουν ένα ποσό στο Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ το in.gr δε θα εισπράξει χρήματα από αυτές τις διαφημίσεις.

Μπράβο στο in.gr για αυτή την ενέργεια και ένα μεγαλύτερο μπράβο στον άνθρωπο που έκανε αυτή την πρόταση για αυτή την ενέργεια. Καλές γιορτές!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.