XBLOG logo @2x

Κλείσε αεροπορικά εισιτήρια απ΄το iPhone

Μέσα στον Ιούλιο δύο εταιρίες, οι ΑirTickets.gr και Olympic Air, ανέβασαν στο iTunes δύο εφαρμογές για το iPhone, μέσω των οποίων μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια για να ταξιδέψετε αεροπορικώς στον αγαπημένο σας προορισμό ή να κλείσετε εισιτήρια για επαγγελματικό ταξίδι της τελευταίας στιγμής!

Και οι δύο εφαρμογές παρέχουν φυσικά την δυνατότητα να επιλέξετε αεροδρόμιο αναχώρησης και προορισμό την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει και να δείτε διαθέσιμες πτήσεις, αλλά και κάποιες πρόσθετες επιλογές, όπως ας πούμε τα δικαιώματα επιβατών, γενικούς όρους χρήσης, πληροφορίες για βίζα, ταξιδιωτικούς οδηγούς για κάποιες πόλεις, δελτίο καιρού κλπ.

Κατέβασα και τα δύο apps στο iPhone μου (δωρεάν) και το μόνο που δε μου άρεσε είναι ότι στην εφαρμογή της Olympic Air, αφού επιλέξεις αεροδρόμιο αναχώρησης και προορισμό, η επόμενη οθόνη για να δεις τις διαθέσιμες πτήσεις δεν είναι στο περιβάλλον του app, αλλά σε πετάει στο site της Olympic Air. Δείτε τα screenshots της εφαρμογής της Olympic Air παρακάτω και θα καταλάβετε.

Να αναφέρω επίσης ότι όπως είδα στο iTunes, το app της AirTickets.gr [download link] είναι διαθέσιμο για iPhone, iPod touch και iPad, ενώ το app της Olympic Air [download link] μόνο για iPhone και iPod touch.

Screenshots του airtickets.gr app

AirTickets.gr App

AirTickets.gr App

AirTickets.gr App

AirTickets.gr App

Screenshots του app της Olympic Air

Olympic Air iPhone App

Olympic Air iPhone App

Olympic Air iPhone App

Olympic Air iPhone App

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.