XBLOG logo @2x

Κλήρωση: Ο/Η τυχερός/ή που κερδίζει το Netbook Fujitsu Μ2010!

Μεγάλο το ενδιαφέρον όλων εσάς (2384 συμμετοχές!) εκεί έξω που διαβάζετε XBLOG.gr για ακόμα μία κλήρωση με δώρο ένα netbook Fujitsu Μ2010! Το xblog.gr συμπλήρωσε 5 χρόνια λειτουργίας, η Fujitsu 75 χρόνια στο τεχνολογικό στερέωμα! Για να δούμε ποιος/α είναι ο/η τυχερός/ή που φέτος θα κάνει διακοπές παρέα με το netbook!

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά είχαμε αρκετές διπλές-τριπλές συμμετοχές οι περισσότερες από τις οποίες έχουν διαγραφεί. Στις επόμενες κληρώσεις σκέφτομαι να εφαρμόσω ένα νέο “μοντέλο”, για παράδειγμα ο κάθε αναγνώστης στο σχόλιο-συμμετοχή του να γράφει το όνομα και τρία-τέσσερα γράμματα από το επώνυμό του (αν δε θέλει κάποιος να γράψει δημόσια ολόκληρο το επώνυμό του κάτι που είναι σεβαστό)

Η κλήρωση έγινε με τη βοήθεια του random.org, και όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, το netbook κερδίζει η “Erin-Ath” που άφησε το σχόλιο #398 την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 12:28, γράφοντας: «Εξαιρετικό δώρο!! Άραγε θα είμαι τυχερή; Καλή επιτυχία σε όλους και καλό καλοκαίρι»! Η νικήτρια έχει ειδοποιηθεί με email σχετικά με το πώς θα παραλάβει το netbook της.

Συνεχίστε να διαβάζετε XBLOG.gr, οι κληρώσεις με πλούσια δώρα συνεχίζονται από τις επόμενες κιόλας ημέρες!

Tip: Ενημερωθείτε πρώτοι για όλους τους διαγωνισμούς μας! Εγγραφείτε στο RSS Feed μας ή να κάντε κλικ εδώ για εγγραφή με το email σας προκειμένου να λαμβάνετε το newsletter μας! Επίσης κάντε «Like» στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Τυχερή νικήτρια

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.