XBLOG logo @2x

Κι άλλος ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε κι εγκατέλειψε το θύμα του ξημερώματα στη λεωφόρο Συγγρού

Άλλο ένα δυστύχημα στην άσφαλτο, με τον δράστη να εγκαταλείπει το θύμα και να εξαφανίζεται, είχαμε χθες στη λεωφόρο Συγγρού.

Η είδηση έχει ως εξής: Στις 3:00 τα ξημερώματα άγνωστος που οδηγούσε στη Λεωφόρο Συγγρού στο ρεύμα προς Πειραιά παρέσυρε 45χρονη γυναίκα κι έπειτα εξαφανίστηκε. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο οδηγός αναζητείται, ενώ όποιος έτυχε να βρίσκεται εκείνη την ώρα μπροστά στο περιστατικό και συγκράτησε κάποιο στοιχείο του αυτοκινήτου καλείται να επικοινωνήσει με την Τροχαία Καλλιθέας.

Πριν μερικές μέρες είχαμε άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό, όπου πάλι ο δράστης παρέσυρε και διαμέλισε έναν πεζό και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Υπήρξε όμως μεγάλη κινητοποίηση σε forums και blogs, το θέμα προβλήθηκε και σε εφημερίδες, ραδιόφωνο και τηλεόραση και τελικά ο δράστης παραδόθηκε.

Σκέφτομαι λοιπόν ξανά πώς είναι δυνατόν κάποιος να προκαλεί ένα τέτοιο δυστύχημα και στη συνέχεια να εξαφανίζεται εγκαταλείποντας το θύμα αβοήθητο; Σίγουρα το σοκ εκείνη τη στιγμή είναι μεγάλο, αλλά ρε γαμώτο έκανες που έκανες τη βλακεία, μείνει εκεί, μη το βάζεις στα πόδια! Με τι συνείδηση εξαφανίζονται;

[via, photo via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.