XBLOG logo @2x

Κι άλλη απαγωγή επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη

Πέντε μόλις μήνες μετά την απαγωγή του Γιώργου Μυλωνά από τον Βασίλη Παλαιοκώστα και την παρέα του, ακόμα ένας επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη έπεσε θύμα απαγωγής.

Ο απαχθείς είναι 55 ετών και ασχολείται με το γενικό εμπόριο. Την Παρασκευή ο επιχειρηματίας έφυγε από την εταιρεία του για να επιστρέψει στο σπίτι του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του. Η σύζυγός του δήλωσε την εξαφάνισή του στην Αστυνομία κι έκτοτε ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Χθες, οι απαγωγείς τηλεφώνησαν στη σύζυγό του, η οποία μέσω ηχογραφημένου μηνύματος άκουσε τον σύζυγό της να ζητάει να παραδοθεί το ποσό των 400.000 ευρώ στους απαγωγείς του.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση χαρακτηρίζουν περίεργη την υπόθεση, αφού το ποσό είναι μικρό για απαγωγή επιχειρηματία, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο τρόπος που θα δοθούν τα χρήματα.

Σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση επίσης είναι ότι πριν από έναν μήνα άγνωστοι είχαν βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία και είχαν πυροβολήσει έξω απ΄το σπίτι του.

[photo by magicasland]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.