XBLOG logo @2x

Κερδίστε: Norton Internet Security 2010

Εκτός από την σωστή ενημέρωσή σας, εδώ στο xblog.gr, νοιαζόμαστε και για την ασφάλεια του υπολογιστή σας! Γι΄αυτό έχουμε 5 Norton Internet Security 2010 για εσάς! Δείτε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση!

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να πάρετε μέρος στην κλήρωση είναι να αφήσετε ένα σχόλιο στο τέλος του post, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα. Προσοχή να γράψετε σωστά το email σας στο σχετικό πεδίο (δεν δημοσιεύεται), γιατί αν κερδίσετε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με email!

Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 4 Μαΐου 2010 στις 4 το απόγευμα! Εννοείται ότι διπλές-τριπλές συμμετοχές θα διαγράφονται άμεσα! Αμέσως μετά θα ακολουθήσει κλήρωση και οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο με courier (χρέωση παραλήπτη).

Τα 5 Norton Internet Security 2010, συνολικής αξίας 340 ευρώ (!) προσφέρει η Symantec Ελλάδας, ενώ το κάθε ένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τρεις υπολογιστές για έναν χρόνο!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Tip: Για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλους τους νέους διαγωνισμούς μας (θα ακολουθήσουν αρκετοί!) δεν έχετε παρά να εγγραφείτε στο RSS Feed μας ή να κάνετε κλικ εδώ για εγγραφή με το email σας προκειμένου να λαμβάνετε το newsletter μας!

Update [4/5/2010 21:30]: Η κλήρωση ανέδειξε τους 5 τυχερούς που κερδίζουν από 1 Norton Internet Security 2010! Είναι οι: Dimitris (σχόλιο #50), Ευαγγελία (σχόλιο #85), Γιώργος (σχόλιο #121), Christiana (σχόλιο #149) και Giouli (σχόλιο #304).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.