XBLOG logo @2x

Κερδίστε: Logitech Wireless mouse M505

Οι διαγωνισμοί με πλούσια δώρα συνεχίζονται στο XBLOG.gr! Ένας τυχερός αυτή τη φορά  θα κερδίσει ένα Logitech Wireless mouse M505. Δείτε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση…

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα μόνο σχόλιο, συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας, μέχρι την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010 στις 4 το μεσημέρι. Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε σωστά τη διεύθυνση του email σας, αφού σε περίπτωση που κερδίσετε θα σας ειδοποιήσουμε με email (απαραίτητη είναι επίσης η συμπλήρωση ενός ονόματος, δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε διεύθυνση website αν δεν έχετε).

Σημαντικό: Μην αφήνετε σχόλιο 2 ή 3 φορές, αυτές οι συμμετοχές διαγράφονται και δεν μπαίνουν στην κλήρωση. Επιτρέπεπεται ένα μόνο σχόλιο από τον κάθε έναν από εσάς.

Σχετικά με το Logitech Wireless mouse M505: Το ασύρματο ποντίκι της Logitech έχει μπαταρία με αυτονομία 15 μηνών, με διακόπτη On/Off για εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ με την λειτουργία “Smart Sleep Mode” παρατείνεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η τεχνολογία Laser χαρίζει ομαλή απόκριση ακόμα και σε “δύσκολες” επιφάνειες, όπου δεν μπορείτε να δουλέψετε άνετα με ένα απλό οπτικό ποντίκι. Το συγκεκριμένο ποντίκι διαθέτει επίσης εργονομικό σχήμα για άνετη χρήση, ασύρματη τεχνολογία Logitech στα 2.4 GHz, αλλά και το μικροσκοπικό Logitech Unifying receiver το οποίο μένει τοποθετημένο στο laptop σας.

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Σημείωση: Τα έξοδα μεταφοράς του Logitech Wireless mouse M505 στο χώρο του νικητή βαρύνουν τον παραλήπτη (με Speedex Courier στην Ελλάδα δεν ξεπερνούν τα 5-10 ευρώ).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.