XBLOG logo @2x

Κερδίστε Halo Reach για XBOX 360! [διαβάστε προσεκτικά όρους συμμετοχής]

Ακόμα ένας διαγωνισμός, αυτή τη φορά για εσάς που αγαπάτε τα games! Η Microsoft μας έστειλε ένα Halo Reach για XBOX 360, επειδή όμως δεν παίζουμε video games, αποφασίσαμε να το κληρώσουμε μέσα από το XBLOG.gr! Μπείτε στην κλήρωση τώρα!

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να πάρετε μέρος στην κλήρωση είναι να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό το post και να γράψετε κάτι σχετικά με games, όπως ποιο είναι το αγαπημένο σας video game, ποια η αγαπημένη σας παιχνιδομηχανή (PS3, Wii, XBOX κλπ)…

Απαραίτητο είναι επίσης να συμπληρώσετε σωστά το όνομά σας και το email σας αφού ο/η τυχερός/ή θα ειδοποιηθεί με email.

Διπλές-τριπλές συμμετοχές θα διαγράφονται άμεσα, όπως επίσης θα διαγράφονται άμεσα συμμετοχές που δεν απαντούν στην παραπάνω ερώτηση σχετικά με τα video games. Μην αφήνετε απλά σχόλιο “Εγώ θα κερδίσω” κλπ!

Λήξη υποβολής συμμετοχών: Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010 – 23:59!

Αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση on camera και το βίντεο θα ανέβει σε νέο post. Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email σχετικά με την παράδοση του Halo Reach στο χώρο του και θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής (5-10 ευρώ).

Σχετικά με το Halo Reach

Το Halo Reach διηγείται την τραγική και ηρωική ιστορία του Noble Team, μια ομάδα των Spartans, οι οποίοι μέσα από μεγάλες θυσίες και ανεξάντλητο κουράγιο έσωσαν αμέτρητες ζωές και έδρασαν υπέρ των αδυνάτων. Ο πλανήτης Reach είναι η τελευταία γραμμή υπεράσπισης της ανθρωπότητας, ανάμεσα στους καταπατημένους Covenant και τον απόλυτο στόχο τους, την καταστροφή της Γης.

Αν η επιχείρηση αποτύχει, η ανθρωπότητα θα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής. Το “Halo Reach” σας βυθίζει σε μια ηρωική ιστορία, καθώς παίζετε σαν μέλος του Noble Team, ενός ουλαμού από εικονικούς Spartan στρατιώτες, όπου ο καθένας έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο και είναι τόσο μοναδικός όσο και η προσωπικότητα και τα προσαρμοσμένα όπλα του.

Έντονη επική μάχη: Ζήστε τα έντονα γεγονότα της τριλογία του “Halo” ως UNSC και Covenant, που μάχονται στο ύψος της στρατιωτικής τους δύναμης. Νέα όπλα, οχήματα, και δυνατότητες συμπληρώνουν το γνωστό οπλοστάσιο του “Halo”, με σκοπό να δώσουν τις μεγαλύτερες μάχες που έχουν γίνει ποτέ στον πλανήτη του “Halo”. Η έντονη και επιτηδευμένη τεχνητή νοημοσύνη, προσθέτει βάθος και πολυπλοκότητα σε κάθε αναμέτρηση και συντελεί σε ένα μοναδικό και γεμάτο πρόκληση παιχνίδι.

Προηγμένη τεχνολογία στο παιχνίδι: Το “Halo Reach” πηγαίνει το παιχνίδι ένα βήμα παραπέρα, με μια ολοκαίνουργια τεχνολογία που αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά των γραφικών, του ήχου, της τεχνητής νοημοσύνης, του animation και των ειδικών εφέ σε Χολιγουντιανό στυλ.

Halo Reach

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.