XBLOG logo @2x

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την αποψινή παράσταση “Φόνος Μετά Μουσικής”!

Το xblog σας πάει και σήμερα θέατρο! Οι πέντε πρώτοι που θα αφήσουν σχόλιο σε αυτό το post κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παράσταση “Φόνος Μετά Μουσικής” στην “Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη” απόψε στις 7:00 (πολυχώρος “Αθηναΐς”, Βοτανικός)! Πρωταγωνιστούν η Μαρία Κορινθίου και ο Λάμπης Λιβιεράτος!

Προσοχή: Συμπληρώστε σωστά το email σας στη φόρμα αποστολής σχολίων παρακάτω, γιατί θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας στείλετε το ονοματεπώνυμό σας, το οποίο θα δοθεί στο θέατρο για δωρεάν είσοδο για 2 άτομα στην παράσταση!

Φόνος Μετά Μουσικής
Aldo Nikolai

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κορινθίου, Λάμπης Λιβιεράτος, Νίκος Γεωργάκης, Ζωή Καραβασίλη, Σταυρούλα Μάκρα

Η Εύα -μια νεαρή κοπέλα με έντονο και ιδιαίτερο χαρακτήρα και «ξεχωριστή» άποψη για τη ζωή- είναι παντρεμένη με έναν ήσυχο και καλόβολο άντρα. Θεωρώντας όμως τον εαυτό της παραμελημένο, βρίσκει τον έρωτα (με ανορθόδοξο τρόπο) σ΄έναν άλλο άντρα. Πώς πείθει τον εραστή να σκοτώσουν τον σύζυγο; Ποιές ανατροπές μεσολαβούν; Θα γίνει τελικά το έγκλημα; Και αν ναι, ποιός θα είναι το θύμα…;

Πρόκειται, για μια κυριολεκτικά ξεκαρδιστική κωμωδία όπου η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη, από την πρώτη μέχρι την τελευταία σκηνή του έργου. Οι ήρωες φτάνουν μέχρι τα όρια των αντοχών τους και ακροβατούν επικίνδυνα στο τρίπτυχο έρωτας – θάνατος – μουσική.

Μια ανατρεπτική κωμωδία που διερευνά επί της ουσίας τις ανθρώπινες σχέσεις.

Χορηγός επικοινωνίας: XBLOG.gr

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ»
Πολυχώρος Αθηναΐς, Καστοριάς 34, Βοτανικός
Τηλέφωνο:  2103477878, Φαξ: 2103477950
www.zoelaskari-theatre.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.