XBLOG logo @2x

Κερδίστε 3 Nokia N97!

Η Nokia πραγματοποιεί μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό και δίνει τη δυνατότητα σε έναν super νικητή να κερδίσει όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις συσκευές Nokia N97, το κινητό – υπολογιστή με εξατομικευμένη εμπειρία internet και χρήση υπηρεσιών Ovi! Από τις 15 Ιουλίου έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, ο κόσμος της Nokia είναι γεμάτος από “Καλοκαιρινές Στιγμές” (που είναι και η ονομασία του διαγωνισμού): τα καλύτερα στιγμιότυπα και μέρη του καλοκαιριού αποτυπώνονται στο κινητό και ανεβαίνουν στο Ovi.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό, γίνεται σε τρία απλά βήματα: Εγγραφείτε στο Ovi, ανεβάστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές σας διακοπές και μοιραστείτε το album! Έτσι συμμετέχετε στην κλήρωση που θα αναδείξει τον τυχερό νικητή που θα κερδίσει 3 κινητά N97 για εκείνον και την παρέα του!

Ανακαλύψτε  τις εκπληκτικές δυνατότητες του νέου Nokia N97 σε συνδυασμό με το Ovi! Προσωποποιήστε την αρχική οθόνη του κινητού και απολαύστε βίντεο, μουσική και φωτογραφίες! Ακόμη, μπείτε στο OVI store και πραγματοποιήστε λήψη εφαρμογών, παιχνιδιών και widget απευθείας στη συσκευή σας.

Το Nokia N97 είναι η πρώτη συσκευή που διατίθεται με το Ovi Store, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση σε εφαρμογές, παιχνίδια, βίντεο, podcasts, παραγωγικά εργαλεία, web services και υπηρεσίες γεωγραφικής θέσης, καθώς και πολλά περισσότερα.

Τα κινητά της Nokia διαθέτουν ό,τι είναι απαραίτητο για να μοιραστείτε εύκολα και γρήγορα τις καλοκαιρινές σας φωτογραφίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσω της online πλατφόρμας Ovi.com.

Στο nokia.gr/n97-convergence μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.