XBLOG logo @2x

Κερδίστε μουσικές συλλογές της Planetworks!

Αρκετά smartphones και gadgets κληρώσαμε, οπότε είπαμε τώρα έτσι για αλλαγή να κληρώσουμε μερικές μουσικές συλλογές! Τέσσερις τυχεροί θα κερδίσουν από τρεις μουσικές συλλογές ο καθένας, προσφορά της Planetworks! Μπείτε στην κλήρωση τώρα!

Update: Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών έληξε. Τις επόμενες μέρες θα γίνει η κλήρωση on camera και το βίντεο θα ανέβει σε νέο post. Να αναφέρω στο σημείο αυτό ότι δεν συμμετέχουν στην κλήρωση τα σχόλια τύπου “Πολύ καλό” κλπ, αλλά τα σχόλια που ανέφεραν αγαπημένο είδος μουσικής, συγκρότημα κλπ!

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό το post μέχρι την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις 23:59 και να μας γράψετε στο σχόλιό σας ποιο είναι το αγαπημένο σας είδος μουσικής, αγαπημένος καλλιτέχνης/συγκρότημα κλπ! Αποφύγετε επίσης να γράψετε σε greeklish, ενώ είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε σωστά το email σας, γιατί οι 4 τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email.

Προσοχή! Διπλές/τριπλές συμμετοχές με πανομοιότυπο όνομα/email θα διαγράφονται, όπως επίσης θα διαγράφονται και τα σχόλια/συμμετοχές που δεν αναφέρουν αγαπημένο είδος μουσικής, καλλιτέχνη ή συγκρότημα!

Η κλήρωση θα γίνει on camera λίγες μέρες μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών και το βίνεο θα ανέβει σε νέο post! Επίσης οι 4 τυχεροί θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα αποστολής που δεν ξεπερνούν τα 5-10 ευρώ (το κάθε cd πωλείται στην τιμή των 14 ευρώ περίπου).

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

GR style (διπλό CD, 22 hits)
To πρώτο cd GR περιέχει ελληνικές και παραγωγές άλλων χωρών με ελληνικό στίχο ή φράσεις, ανάμεσα τους η νέα παγκόσμια/διεθνής επιτυχία-διασκευή του «Τα Παιδιά του Πειραιά» από το συγκρότημα Aroma, το ντουέτο του Dan Balan με την Φουρέιρα στο Chica Bomb κλπ. Ενώ στο δεύτερο cd INTL θα βρείτε νέες ελληνικές παραγωγές με αγγλικό στίχο, όπως την διασκευή των Playmen στο «Love song» των Cure, το νέο ραδιοφωνικό Ηit «Vendetta» των Ketjak, την διασκευή του «La Luna» από τους Contras κλπ.

World Circus (διπλό CD, 30 hits)
Μια σύγχρονη προσέγγιση τραγουδιών που o ήχος χαρακτηρίζει την χώρα προέλευσης, από όλη την υφήλιο! Χώρες όπως Βραζιλία, Ρουμανία, Ρωσία, Ιταλία, Ελλάδα, Ινδία, Ισπανία, Σερβία, αλλά και Αραβικές κλπ χώρες της Αφρικής, δανείζουν ethnic στοιχεία τους στις σύγχρονες dance επιτυχίες. Aνάμεσα τους τα νέα singles των Crystal Waters, Edward Maya, Tom Boxer, Gala κα.

Twisted Ballroom (20 ballroom classics)
«We no speak Americano», το τραγούδι που όλοι ψάχνετε και ακούγεται παντού, βρίσκεται εδώ ανάμεσα σε πολλές άλλες ενδιαφέρουσες dance διασκευές παλαιότερων κλασσικών χορευτικών jazz/swing/mambo/rock n roll επιτυχιών των Marilyn Monroe, Elvis Presley, Platters, Patty Bravo, Patsy Cline, Peggy Lee, Nancy Sinatra κλπ. Όλες τους κυριολεκτικά μεταμορφωμένες με σύγχρονο χορευτικό ήχο! Hear now the new music trend!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.