XBLOG logo @2x

Καλοκαίρι στην Αθήνα: Top 5 Clubs

Επειδή σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που θα περάσω σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι στην Αθήνα, κάνω αυτό το post περιλαμβάνοντας τα 5 top club restaurants στην Αθήνα.

Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στην παραλιακή, με θέα στη θάλασσα, κάτι που θα μας δώσει την αίσθηση ότι βρισκόμαστε εκτός Αθηνών, αν και στην πραγματικότητα είμαστε τόσο κοντά σε αυτήν.

Ξεκινάμε;

1. Ακρωτήρι Boutique
Βασ. Γεωργίου Β΄5, Άγιος Κοσμάς, 210 9859147
Από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα club restaurants τα τελευταία χρόνια, φέτος το Ακρωτήρι ένωσε τις δυνάμεις του με την ομάδα του Boutique. Εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα που θα… απογειώσει τις βραδιές σας! Ελληνική βραδιά κάθε Κυριακή, R’n’B parties κάθε Τετάρτη, live το συγκρότημα Emigre κάθε Πέμπτη.

2. Guzel
Λ. Καραμανλή 4, Β΄Πλαζ ΕΟΤ Βούλας, 210 8952403
Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν στο Χαλάνδρι, το Guzel κατέβηκε νότια για το καλοκαίρι. Το μεσογειακό μενού έχει ετοιμάσει ο Γιάννης Σολάκης, ενώ resident dj είναι ο Ν. Κουρής. Κάθε Τρίτη R’n’B party με τον Gifted, Τετάρτη στα decks ο Dj Rush και την Κυριακή ελληνική βραδιά.

3. Island
27ο χλμ Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, Βάρκιζα, 210 9653563
Το αδιαχώρητο επικρατεί σχεδόν καθημερινά στο Island, που αποτελεί all time classic επιλογή για το κοινό. Mainstream μουσικές επιλογές σε φοβερή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα. Προσοχή στο αυστηρό face control.

4. Mao Summer
Διαδόχου Παύλου, παραλία Γλυφάδας, 210 8944048
Με τη μεγαλύτερη πισίνα της παραλιακής, το Mao Summer αποτελεί πόλο έλξης ιδιαίτερα για το νεανικό κοινό της πόλης. Κάθε Τρίτη R’n’B party, Τετάρτη ελληνική βραδιά με καλεσμένους γνωστούς τραγουδιστές, ενώ την Πέμπτη τα decks αναλαμβάνει ο Νίκος Μουρατίδης.

5. Villa Mercedes [top επιλογή by xblog]
Ανδρονίκου & Τζαφέρη 11, Ρουφ, 210 3422606
Από τα πιο εντυπωσιακά club restaurants της πόλης, το Villa Mercedes αποτελείται από το coctail bar – restaurant και το club – vip. Το restaurant σε white wisp αποχρώσεις με turqoise πινελιές ξεχωρίζει σε άποψη και στυλ με τη μεσογειακή κουζίνα που επιμελείται ο σεφ Κώστας Τερζούδης. Στο club κάθε εβδομάδα σας περιμένουν hot parties, Δευτέρα R’n’B με το Νίκο ‘NiVo’ Βουρλιώτη, Τρίτη η Ναταλία Γερμανού στα decks, Πέπτη ο Θέμης Γεωργαντάς, Παρασκευή-Σάββατο mainstream μουσικές με τον dj Gigli και κάθε Κυριακή ο Βασίλης Τσιλιχρήστος με special guests!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.