XBLOG logo @2x

Καλλιεργούσε στο… Farmville αντί να εξυπηρετεί τον κόσμο

Στο Farmville το είχε ρίξει ένας υπάλληλος στην Πολεοδομία Ανατολικής Αττικής, αφήνοντας τους πολίτες να περιμένουν, προκειμένου εκείνος να καλλιεργήσει τα… εικονικά χωράφια του!

Όπως καταγγέλει κάτοικος της περιοχής, όταν πήγε στην Πολεοδομία Ανατολικής Αττικής, που βρίσκεται στο κτίριο της οδού Μεσογείων 372, για εξυπηρέτηση φιλικού της προσώπου, ήρθε αντιμέτωπη με τον δημόσιο υπάλληλο – αγρότη (για τις ανάγκες του Farmville).

Συγκεκριμένα, αφού ολοκλήρωσε κάποιες άλλες εργασίες, η καταγγέλουσα έπρεπε να περάσει από το γραφείο του συγκεκριμένου υπαλλήλου για να παραλάβει κάποιον φάκελο. Εκείνος όμως την άφησε να περιμένει, προκειμένου να ολοκληρώσει τις εργασίες στα χωράφια του Farmville, του δημοφιλούς παιχνιδιού στο Facebook!

Τελικά, χρειάστηκε να επέμβει η προϊσταμένη της υπηρεσίας, ώστε να αφήσει για λίγο τις… αγροτικές εργασίες ο υπάλληλος και να εξυπηρετήσει την καταγγέλουσα.

Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω γιατί σε αρκετές εταιρίες κόβουν την πρόσβαση στο Faceook ή το MSN για παράδειγμα. Προφανώς και όλοι χρειάζονται διάλειμμα από την εργασία τους, το οποίο μπορούν να αξιοποιούν όπως θέλουν, δηλαδή είτε να παίξουν Farmville, είτε να βγουν έξω να καπνίσουν, να περπατήσουν ή ό,τι άλλο. Αλλά από την άλλη όταν παίζουν περισσότερο Farmville ή χαζεύουν στο Facebook, το MSN κλπ αφήνοντας την δουλειά να πάει πίσω, τότε υπάρχει ένα θέμα…

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.