XBLOG logo @2x

Και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία στα Ζωνιανά

Οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των Ζωνιανών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με τα αποτελέσματα που όλοι μαθαίνουμε μέσα από τα όσα γράφονται, λέγονται και ακούγονται στις εφημερίδες, τα ραδιόφωνα, τα κανάλια και τα ειδησεογραφικά portals. Έχουν βρεθεί ήδη χασίς, όπλα και άλλα αντικείμενα σε σπηλιές, σπίτια, χαράδρες κλπ.

Η νέα εξέλιξη στην υπόθεση είναι ότι στα Ζωνιανά σπεύδει και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, προκειμένου να εξετάσει πληροφορίες που κάνουν λόγο για χρήση στην περιοχή του μπαζούκας τύπου RPG από την Αλβανία, σαν και αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση του Επαναστατικού Αγώνα στην αμερικανική πρεσβεία.

Επίσης έχουν δοθεί εντολές στους αστυνομικούς να προσέχουν ιδιαίτερα όταν εντοπίζουν όπλα και ναρκωτικά και να μην πλησιάζουν προτού ελεγχθούν οι περιοχές από πυροτεχνουργούς, αφού υπάρχει ο φόβος για τοποθέτηση ναρκών.

Αναλυτικά οι εξελίξεις στο news.antenna.gr.

Εγώ αναρωτιέμαι από την πλευρά μου: Άκουσα πριν από λίγες μέρες τον πρωθυπουργό να λέει ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί, ότι είναι κάθετος σε αυτό και λοιπά. Τόσο καιρό τι κάνει; Ή μάλλον τι έκανε; Γιατί αυτό δεν είναι καινούριο, ειδικά στην περιοχή εκεί όπως όλα δείχνουν όλοι ήξεραν και κανένας δε μιλούσε, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι πρώτα απ΄ όλα γνώριζαν οι αστυνομικές αρχές και άλλοι παράγοντες της περιοχής για αυτή τη δραστηριότητα με το χασίς.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.