XBLOG logo @2x

Θα γίνουν εξαίρεση οι αλμπάνηδες;

Η μέρα με τη μεγαλύτερη ηλεκτρονική κινητοποίηση στην Ελλάδα πέρασε και αναφέρομαι στη χθεσινή, 1η Ιουνίου, ημέρα αφιερωμένη στην Αμαλία, η όποια έφυγε από τη ζωή, αφού πρώτα πάλεψε για πολλά χρόνια με τον καρκίνο και την ανευθυνότητα μερικών γιατρών που αυτή τη στιγμή μπορεί να παίρνουν ακόμα ένα φακελάκι, να εκμεταλλεύονται ακόμα έναν ασθενή.

Το θέμα προβλήθηκε σχεδόν από το σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τηλεοπτικοί και ραφδιοφωνικοί σταθμοί, εφημερίδες και portals ασχολήθηκαν με την Αμαλία και την κινητοποίηση των bloggers. Το θέμα είναι να μη σταματήσουμε εδώ, να παρακολουθούμε τι γίνεται, τι θα γίνει, αν θα γίνει κάτι και να κινητοποιηθούμε ξανά, αν δούμε ότι δε γίνεται τίποτα.

Ο κος Βενιζέλος πήρε την πρωτοβουλία και κατέθεσε τα κείμενα του blog της Αμαλίας στη Βουλή, οι υπηρεσίες της οποίας αρχικά αρνήθηκαν να παραλάβουν ως αναφορά την εκτύπωση του blog, γιατί λέει εμπεριέχει υβριστικές φράσεις! Τελικά όμως, όπως ενημερώνει με νέο post στο blog του, έγιναν δεκτά τα εκτυπωμένα κείμενα που κατέθεσε ο ίδιος ως αναφορά.

Μήπως είναι η ώρα να επιληφθούν του θέματος και άλλες αρμόδιες Αρχές; Πχ τίποτα εισαγγελείς κλπ; Η Αμαλία στο blog της αναφέρει συγκεκριμένα περιστατικά, καταστάσεις, γιατρούς που την ταλαιπώρησαν, γιατρούς που καταπατούν τον όρκο που έχουν δώσει, γιατρούς που σίγουρα δεν έχουν ταλαιπωρήσει μόνο την Αμαλία. Για να μη χαθούν και άλλες Αμαλίες εξαιτίας των ίδιων γιατρών, για να γίνουν εξαίρεση οι αλμπάνηδες, όπως έγραψε η Αμαλία.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.