XBLOG logo @2x

Θέλω ακουστικό Bluetooth που να συνδέεται με 2 κινητά ταυτόχρονα!

Εδώ και λίγο καιρό χρησιμοποιώ δύο κινητά, ένα με πρόγραμμα συμβολαίου και ένα καρτοκινητό για να μιλάω με συγκεκριμένα άτομα χάρη σε μια προσφορά με πολύ χρόνο ομιλίας και SMS για άτομα που έχουν το ίδιο πακέτο, οπότε άρχισα να χρειάζομαι ακουστικό bluetooth που να μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα και με τα δύο κινητά…

Πρόσφατα και άλλος ένας φίλος με ρώτησε για ακουστικά bluetooth που να υποστηρίζουν σύνδεση με δύο συσκευές ταυτόχρονα, οπότε το έψαξα λίγο το θέμα, για να δω τι επιλογές υπάρχουν αλλά και πόσο κοστίζουν!

Με μία γρήγορη αναζήτηση είδα ότι οι επιλογές είναι αρκετές, αφού οι περισσότερες εταιρίες διαθέτουν bluetooth ακουστικό που συνδέεται με δύο κινητά ταυτόχρονα, με την τιμή τους να παίζει γύρω στα 25-40 ευρώ.

Ακολουθούν τα ακουστικά bluetooth που εντόπισα και που υποστηρίζουν σύνδεση με 2 συσκευές ταυτόχρονα:

Samsung HM-1000

Samsung HM-1000

Αποσπώμενο και ρυθμιζόμενο άγκιστρο, για άνεση και καλύτερη προσαρμογή σε κάθε αυτί. Noise and Echo Cancellation Technology για απομόνωση των θορύβων του εξωτερικού περιβάλλοντος. Σύνδεση με δύο κινητά ταυτόχρονα (Multipoint). Ειδοποίηση στάθμης μπαταρίας με 3 χρώματα. Χρόνος ομιλίας έως 7 ώρες. Χρόνος αναμονής έως 400 ώρες. Διαστάσεις 46,9 x 18 x 10,4 mm. Βάρος 10 gr. Τιμή 27 ευρώ.

Sony Ericsson VH410

Sony Ericsson VH410

Κρυστάλλινος ήχος στις συνομιλίες σας. Σύνδεση πολλαπλών σημείων. Πιστοποίηση “GreenHeart” για φροντίδα προς το περιβάλλον. Κατάλληλο για εσάς που χρησιμοποιείτε δύο κινητά, μιλάτε πολύ και κάνετε και άλλα πράγματα ταυτόχρονα. Χρόνος ομιλίας έως 10 ώρες και αναμονής έως 350 ώρες. Διαστάσεις  50,4 x 25,2 x 18 mm. Βάρος 11,6 gr. Τιμή 28 ευρώ.

Samsung HM1500 Rodin

Samsung HM1500 Rodin

Σχεδίαση με clip για να στερεώνεται εύκολα στα ρούχα και να μιλάτε άνετα. Ταυτόχρονη σύνδεση με δύο κινητά (Multipoint). Τεχνολογία Noise and Echo Cancellation, για να απομονώνονται οι εξωτερικοί θόρυβοι. Δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της δόνησης. Χρόνος ομιλίας έως 6 ώρες, χρόνος αναμονής έως 250 ώρες. Διαστάσεις 54,5 x 18 x 9,9 mm. Βάρος 18 gr. Τιμή 35 ευρώ.

Nokia BH-217

Nokia BH-217

Λειτουργία Always Ready, απλά αφαιρέστε το ακουστικό από το κλιπ και είστε έτοιμοι να μιλήσετε. Σύνδεση με δύο συσκευές ταυτόχρονα. Διαθέτει χρόνο αναμονής έως και τρεις μήνες, για να είναι φορτισμένο και έτοιμο, όποτε το χρειαστείτε. Χρόνος ομιλίας έως 5 ώρες. Ενσωματωμένη ακύρωση θορύβου DSP για “καθαρές” κλήσεις. Διαστάσεις 50,5 x 17 x 6,2 mm. Βάρος 7,6 gr. Τιμή 39 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.