XBLOG logo @2x

Θέατρο: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Αίμα στο Χιόνι”!

Το xblog.gr σας πάει θέατρο και αυτή την εβδομάδα! Οι πέντε δέκα πρώτοι που θα αφήσουν σχόλιο σε αυτό το post κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για να πάνε να παρακολουθήσουν την παράσταση “Αίμα στο Χιόνι” στο Θέατρο Βασιλάκου στον Κεραμεικό, απόψε, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, στις 9:15 αύριο Τρίτη 12 Ιανουαρίου στις 9:15!

Update: Όπως με ενημέρωσαν από το θέατρο, λόγω ασθενείας της Βέρας Κρούσκα, η παράσταση δεν θα γίνει σήμερα Δευτέρα, οπότε όσοι κέρδισαν προσκλήσεις μπορούν να πάνε στο θέατρο αύριο Τρίτη 12 Ιανουαρίου στις 9:15!

Προσοχή να γράψετε σωστά το email σας στη φόρμα αποστολής σχολίων, γιατί θα επικοινωνήσουμε αμέσως μαζί σας προκειμένου να μας στείλετε το ονοματεπώνυμό σας, για να δοθεί στο θέατρο.

Αίμα στο Χιόνι

Μια από τις πιο συγκινητικές ιστορίες του φετινού θεατρικού χειμώνα έκανε επίσημη πρεμιέρα στο Θέατρο Βασιλάκου την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου. Η Βέρα Κρούσκα είναι η μητέρα ενός δολοφονημένου νέου που οι εφημερίδες έγραψαν ότι ήταν gay. Ο φίλος του, που ήταν και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας (Τάσος Φόης), την παρακολουθεί για μήνες. Θέλει να μοιραστεί μαζί της τον πόνο αλλά και την αγάπη του για έναν άνθρωπο που δολοφονήθηκε βίαια γιατί ήταν απλά «διαφορετικός».

Τι θα γίνει στην συνάντησή τους και πόσο εύκολο είναι να πουν και οι δύο τις μεγάλες τους αλήθειες;

Έγκλημα. Έγκλημα στο χιόνι. Απεχθές έγκλημα και ανεξιχνίαστο. Άγριο έγκλημα. Απ΄αυτά που γίνονται καθημερινά πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες και πρώτο θέμα στις ειδήσεις στην τηλεόραση. Θύμα ένας νεαρός καλλιτέχνης. Βρέθηκε σφαγμένος κάτω από άγνωστες συνθήκες στην τουαλέτα ενός εγκαταλειμμένου σταθμού. Ήταν μόνος. Ήταν όμορφος. Ήταν το μοναχοπαίδι μιας μάνας που ένα χρόνο μετά τον θάνατο του γιού της, σπάει τη σιωπή της και αποφασίζει να συναντήσει τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας. Αυτός είναι ένα παιδί μόλις 18 χρονών. Η παράσταση, γίνεται αναπαράσταση εκείνης της μοιραίας νύχτας αλλά και ψυχολογική αρένα μιας σκληρής διαπροσωπικής πάλης μεταξύ των δύο. Της μάνας και του νεαρού μάρτυρα.

Έργο δυνατό, μοντέρνο με διαρκές σασπένς τολμά μία βαθιά διείσδυση στις σημερινές ανθρώπινες σχέσεις και στο κοινωνικοπολιτικό τοπίο που τις διαμορφώνει.

Πρωταγωνιστούν η Βέρα Κρούσκα και ο Τάσος Φόης.
Σκηνοθεσία: Πέτρος Ζούλιας
Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνικά-Κοστούμια: Αναστασία Αρσένη
Φωτισμοί: Ανδρέας Μπέλλης

Παραστάσεις: Δευτέρα & Τρίτη:  21.15
Τιμές εισιτηρίων:  22 € – Φοιτητικό 17€

ΘΕΑΤΡΟ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ
Πλαταιών & Προφήτη Δανιήλ 3, Κεραμεικός
Τηλ.: 210-3467735

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.