XBLOG logo @2x

Η Wind αύξησε τη χρέωση του Wind Plus Non Stop

Από τον Αύγουστο 2008 έφυγα από τη Vodafone και, κάνοντας χρήση της υπηρεσίας φορητότητας, έγινα συνδρομητής της Wind, επιλέγοντας το πακέτο Wind Flexy 40. Μία από τις υπηρεσίες που ενεργοποίησα και με έχει βολέψει πάρα πολύ είναι το Wind Plus Non Stop.

Η χρέωση ήταν 3,49 ευρώ / μήνα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και είχα απεριόριστη πλοήγηση στο internet, μέσω του Wind Plus. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι μπορούσα να τσεκάρω όσες φορές ήθελα κάθε μέρα το Gmail μου, το Google Reader, το Twitter, το Facebook και άλλα sites / portals για ειδήσεις κλπ.

Στον τελευταίο λογαριασμό, που έλαβα πριν μερικές ημέρες υπήρχε η σχετική ενημέρωση:

Η χρέωση της Υπηρεσίας Wind Plus Non Stop διαμορφώνεται σε 3,99€/μήνα από 3,49€/μήνα. Η υπηρεσία παρέχει απεριόριστη πλοήγηση στο Wind Plus και 40 MBytes για ελεύθερη πλοήγηση στο Internet με GPRS WAP. Η χρέωση πέραν του μηνιαίου ορίου των 40 MBytes για χρήση εκτός Wind Plus διαμορφώνεται σε 0,0119€/kbyte.

Thumbs down Wind, thumbs down! Προσωπικά περίμενα ότι η χρέωση της υπηρεσίας θα έπρεπε να μειωθεί κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο… Όχι να αυξηθεί κατά 0,50€!

Επίσης, με ενοχλεί που, για νέες υπηρεσίες και άλλες δυνατότητες, στέλνουν ενημερωτικά sms, όπως για παράδειγμα αυτό που έλαβα την Κυριακή, λίγο πριν το ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ:

WIND: Μπες στο WIND PLUS και παρακολούθησε ζωντανά σπορ στο κινητό σου. Δες αποκλειστικά στο NOVASPORTS MOBILE τους καλύτερους αγώνες του NOVASPORTS1 ζωντανά και τα καλύτερα στιγμιότυπα της SUPERLEAGUE! Κατέβασε τα γκολ των αγώνων και μάθε τα τελευταία αθλητικά νέα! Μόνο με 5,95 Ευρώ το μήνα ή 2,38 Ευρώ την εβδομάδα!

…ενώ όταν γίνεται κάποια αύξηση στη χρέωση κάποια υπηρεσίας από όλες σχεδόν τις εταιρείες περνάει όσο πιο “αθόρυβα” γίνεται…

Thumbs down Wind! Thumbs down!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.