XBLOG logo @2x

Η EU Net στέλνει spam

Κύριοι εκεί στην EU Net Internet Services, αφού επιζητείτε τόσο αρνητική διαφήμιση, θα την έχετε!

Είναι κάνας μήνας τώρα (μπορεί και παραπάνω) που μου στέλνουν “ενημερωτικά” μηνύματα. Στην αρχή για προσφορές web design, μετά για web hosting και τώρα το τελευταίο τους μήνυμα ήταν για να κατοχυρώσω .eu domain name.

Τα μηνύματα μου τα στέλνουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχω στο clubber.gr, χωρίς φυσικά να έχω ζητήσει ποτέ από την εταιρεία αυτή να μου στέλνουν ενημερωτικά emails. Εκτός αυτού όλα αυτά τα μηνύματα τα στέλνουν από “no reply” διεύθυνση, ενώ σε κανένα email δεν υπάρχει επιλογή που να σου δίνει τη δυνατότητα να διαγραφείς από τη λίστα τους.

Έτσι, την προηγούμενη φορά που έλαβα τέτοιο email, μπήκα στο site τους www.eunet.gr και τους έστειλα ένα μήνυμα μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας, απαιτώντας να διαγραφώ άμεσα από τη λίστα τους και να μην τολμήσουν να μου ξαναστείλουν “ενημερωτικό” email.

Φυσικά, για να γράφω αυτό το post, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Έτσι η αντίδρασή μου αυτή τη φορά θα είναι να τους πάρω ένα τηλεφωνάκι να τους τα πω ένα χεράκι. Τη Δευτέρα όμως, αφού το τηλεφωνικό τους κέντρο λειτουργεί μέχρι τις 4:30…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.