XBLOG logo @2x

Η Cosmote παρέδωσε μέρος των εσόδων από τα sms της Πρωτοχρονιάς σε κοινωφελείς οργανισμούς για το παιδί

Συνεχίζοντας έναν παραδοσιακό πλέον «θεσμό αγάπης» και αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον της για τα παιδιά σε κάθε γωνιά της χώρας, η Cosmote διέθεσε για ένατη συνεχή χρονιά σημαντικό μέρος από το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα Πρωτοχρονιάτικα SMS σε κοινωφελείς οργανισμούς για το παιδί, εκ των οποίων για πρώτη φορά τρεις κοινωφελείς οργανισμοί προέρχονται, από την ελληνική περιφέρεια.

Το συνολικό ποσό των 300.000 ευρώ διατέθηκε για το 2008 στους κοινωφελείς οργανισμούς, «Ανοιχτή Αγκαλιά» των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής, Εταιρία Προστασίας Σπαστικών, ΕΛΕΠΑΠ, Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια – Φλόγα, Φίλοι του Κέντρου Περίθαλψης των Παιδιών “Ο Άγιος Δημήτριος” Θεσσαλονίκης και στο Κέντρο Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής & Αποκατάστασης Ν. Πρέβεζας. Επιπλέον, για έβδομη συνεχή χρονιά η εταιρεία προσέφερε το ποσό που προοριζόταν για τα επιχειρηματικά δώρα των Χριστουγέννων σε έναν κοινωφελή οργανισμό για το παιδί, που για το 2008 ήταν το Κέντρο Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Λέσβου «H Κυψέλη».

Καλά κάνουν οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών και σχεδόν κάθε χρόνο στις γιορτές δίνουν ένα μέρος των εσόδων τους σε ιδρύματα, κοινωφελείς οργανισμούς κλπ, όμως θα μπορούσαν να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες κατά τη διάρκεια όλου του έτους και όχι μόνο στις γιορτές, αφού οι οργανισμοί αυτοί έχουν ανάγκες όλο το έτος, όχι μόνο στις γιορτές.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.